Ο "κακός" Νότης μιλά για την Χρυσή Αυγή (video)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο

O γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης τοποθετήθηκε υπέρ της Χρυσής Αυγής, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή είναι απόφαση του ελληνικού λαού και πρέπει να τη σεβαστείτε», είπε αρχικά ο τραγουδιστής και συνέχισε «δικαιολογώντας» τις πρόσφατες ενέργειες μελών και βουλευτών του κόμματος σε Ράφηνα και Μεσολόγγι, όταν έσπασαν πάγκους μεταναστών μικροπωλητών:

«Η Χρυσή Αυγή δεν σπάει κανένα στο ξύλο. Σπάνε τους πάγκους σε όποιον δεν έχει άδεια (!), μπορεί να πάρουν τα προϊόντα και να τα δώσουν σε φτωχές οικογένειες. Μια χαρά...».

«Εδώ και πολλά χρόνια φωνάζω ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα θα προέρχεται από ανθρώπους οι οποίοι ήρθαν λαθραία στην Ελλάδα, με τέτοια συχνότητα που κάποια στιγμή θα είμαστε μειονότητα» κατέληξε ο Νότης Σφακιανάκης.

Ο τραγουδιστής σε ρόλο... Βαρουφάκη ανέλυσε και την  οικονομική κρίση που περνά η χώρα και τη γενικότερη δυσπραγία που επικρατεί στην Ευρώπη:
 «Όλο αυτό είναι ένα σχέδιο. Βρισκόμαστε προ των πυλών της παγκόσμιας δικτατορίας. Αύριο...

Εγώ προσωπικά το φωνάζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια» και συνέχισε λέγοντας πως «Τώρα πια έρχεται το τέλος. Από αύριο θα είμαστε αναγκασμένοι όλοι να δίνουμε λογαριασμό για το ότι αναπνεύσαμε σε κάποιους που έχουν αυτό το νταηλίκι».


Δείτε video:

 

 

Επιστροφή