Σάλος με βίντεο του Μανίκα που φέρεται να σατυρίζει το σταυροκόπημα Ντάνου

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Σάλος με βίντεο του Μανίκα που φέρεται να σατυρίζει το σταυροκόπημα Ντάνου

Έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ώρες με τον Γιώργο Μανίκα και το βίντεο που ανέβασε στο story του.

Όπως είδαμε σήμερα στο Labiri Biri, ο γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο προχώρησε σε μία κίνηση που εξόργισε τους fans του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Συγκεκριμένα, μαζί με τον κολλητό του, Στέλιο Χανταμπάκη βρέθηκαν το Σάββατο σε ένα event στο Σχοινιά που είχε τίτλο «Surviving games». Τα «Χανταμπάκια» όπως ονομάστηκαν οι παίκτες που ανήκαν στην ομάδα του πρώην παίκτη του «Survivor», Στέλιου Χανταμπάκη, αναμετρήθηκαν με τα «Μανικάκια», για έπαθλο αξίας 250 ευρώ!

Σε βίντεο από την αναμέτρηση αλά «Survivor» ο Γιώργος Μανίκας φαίνεται να κοροϊδεύει τα σταυροκοπήματα του Ντάνου, προκαλώντας το γέλιο του φίλου του.

Όπως ήταν φυσικό το συγκεκριμένο απόσπασμα προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από τους φίλους του Σκιαθίτη παίκτη. Πολλοί λοιπόν έσπευσαν να φερθούν με έντονους χαρακτηρισμούς εναντίουν του Γιώργου Μανίκα.

Ο ίδιος φρόντισε να δώσει τη δική του απάντηση μέσω social media για να βάλει τέλος στον πόλεμο που δέχεται. Αναλυτικά ανέβασε ένα σημείωμα του ίδιου στο οποίο γράφει: «Χθες στους αγώνες Survivor που είχαμε στο Σχοινιά έπαιξα τελικό με το Χανταμπάκη βάλαμε στοίχημα και το κέρδισα, από τη χαρά μου και το πάθος που είχα να τον νικήσω στο τέλος φίλησα το ιερό μου κομποσκοίνι από την Τήνο που έχω τάμα και είναι για κάτι πολύ προσωπικό, please μη συνδέετε με τον πανηγυρισμό του Αγγελόπουλου. Δεν παίζουμε με τη θρησκεία μας, όποιος κοροϊδεύει τον Ντάνο για τον σταυρό του είναι απαράδεκτος. Με αγάπη»

Δείτε την ανάρτησή του.
Πηγή: E-Daily.gr

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή