Τα «μαζεύει» ο Ζάεφ για τους Έλληνες επιχειρηματίες

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τα  «μαζεύει» ο Ζάεφ για τους Έλληνες επιχειρηματίες

Ανεπίσημες μαρτυρίες, δεν χρειάζεται να σταλούν έγγραφα

 
Την επιθυμία του να «μαζέψει» τα όσα είπε για χρηματισμό πολιτών των Σκοπίων από Έλληνες επιχειρηματίες, φίλα προσκείμενους στη Ρωσία, εξέφρασε μέσα από δήλωσή του ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ. 

Ο κ. Ζάεφ διευκρίνισε ότι τα όσα είπε σε συνέντευξή του στο BuzzFeed News προέρχονταν από ανεπίσημες μαρτυρίες και σημείωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να σταλούν έγγραφα στην Αθήνα.

Ο Ζάεφ υποστήριξε αυτή τη φορά ότι οι μαρτυρίες, των ανθρώπων που ανέφεραν πως υπήρξε χρηματοδότηση από Ελληνες επιχειρηματίες για την υποκίνηση διαμαρτυριών στην ΠΓΔΜ, δεν έχουν καταγραφεί και είναι από συνομιλίες με την αστυνομία.

«Αυτές οι δηλώσεις έγιναν από ανθρώπους μετά τις επιθέσεις σε αστυνομικούς έξω από το κοινοβούλιο. Αναφέρθηκαν σε αυτές προκειμένου να στείλω το μήνυμα ότι πρέπει να οικοδομηθεί η φιλία και όχι να δημιουργηθεί πεδίο εχθρότητας», δήλωσε ο Ζάεφ.

«Η “Μακεδονία” έχει δείξει ήδη το παράδειγμα της δημιουργίας καλών σχέσεων και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανόμενης και της Ρωσίας», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός της γείτονας χώρας. 

 

 

Επιστροφή