Τι συμβαίνει με το MEGA: «Μαύρο» ή αναστέλλεται η απόφαση;

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τι συμβαίνει με το MEGA: «Μαύρο» ή αναστέλλεται η απόφαση;

Σύγχυση για την τύχη του καναλιού

Θολό είναι το τοπίο σχετικά με το εάν θα πέσει «μαύρο» τελικά στις 28 Οκτωβρίου στο MEGA, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου κυκλοφόρησε η πληροφορία σχετικά με αίτημα αναστολής εκτέλεσης της απόφασης για διακοπή του σήματος το οποίο φέρεται να κατέθεσε η Τηλέτυπος.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το ΕΘΝΟΣ, η πληροφορία διαψεύδεται από το ΕΣΡ, ενώ τονίζεται στο ρεπορτάζ πως «μέχρι τις 15.30 το μεσημέρι της Παρασκευής δεν είχε κατατεθεί στο ΕΣΡ κανένα σχετικό με το θέμα, αίτημα».

Πάντως σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ, η ακρόαση των εκπροσώπων του MEGA (σε περίπτωση που ισχύει η πληροφορία για αναστολή της απόφασης) ορίστηκε για αυτήν την Τρίτη, στη μία μετά το μεσημέρι και ενώ η Digea έχει ανακοινώσει από την Τετάρτη, ότι στις τρεις το πρωί της Κυριακής θα κατεβάσει το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Θυμίζουμε πως η DIGEA, ανακοίνωσε την ημέρα που θα ρίξει «μαύρο στο MEGA». Σύμφωνα με τον ψηφιακό πάροχο, εφόσον έχει λάβει την εντολή από το ΕΣΡ, θα προχωρήσει στην διακοπή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Επιστροφή