Τροχός της Τύχης: Γκάφα ολκής ‑ Δεν έβρισκε κανείς τον πανεύκολο γρίφο

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τροχός της Τύχης: Γκάφα ολκής ‑ Δεν έβρισκε κανείς τον πανεύκολο γρίφο

Αυτό που συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του Τροχού της Τύχης θα στοιχειώνει τους παίκτες για πολύ καιρό, καθώς ο γρίφος είχε σχεδόν λυθεί και κανείς από τους 3 παίχτες δεν μπορούσε να τον βρει.

«Μονή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στην Πάτμο». Αυτός ήταν ο γρίφος που είχε στον 4ο γύρο του σημερινού επεισοδίου ο Τροχός της Τύχης. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι είχαν γυρίσει αρκετές φορές, είχαν τοποθετήσει σύμφωνα στον πίνακα, είχαν αγοράσει και φωνήεντα σε ένα σημείο που έμοιαζε να έχει αποκαλυφθεί ο γρίφος, αλλά όταν ήρθε η στιγμή για τον καθένα να το πει, όλοι απέτυχαν με διαφορετικό τρόπο.

«Μονή  _γίο_  Ι__ννη  Θ_ολόγο_  Στην  Π_τμο».

Αυτά τα γράμματα ήταν που έλειπαν. Κι ενώ είναι προφανές πως η τέταρτη λέξη είναι η γενική του Θεολόγου, δεν είχε κανείς ιδέα ότι ο μόνος Θεολόγος είναι ο Ιωάννης.

Έτσι, είδαμε τον πρώτο παίχτη να μην προσπαθεί καν να τον λύσει και να χάνει τη σειρά του. Η δεύτερη παίκτρια ανακάλυψε τον Άγιο Ιξώννη και φυσικά έχασε. Η τρίτη, που ήξερε τον γρίφο, έκανε το λάθος να πει του Αγίου Ιωάννου κι ενώ η κατάληξη ήταν στον πίνακα.

Σίγουρα είναι πιο εύκολο να βρεις από το σπίτι σου έναν απλό γρίφο, αλλά δε φανταζόμασταν ότι ο Τροχός της Τύχης προκαλεί άγχος ακόμα και στο πιο εμφανή.

 

 

Επιστροφή