Αυστραλία: Ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος αποβλήθηκε από τη Βουλή λόγω... αμάνικου !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αυστραλία: Ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος αποβλήθηκε από τη Βουλή λόγω... αμάνικου

Η Πατρίσια Καρβέλα «θύμα» του αυστηρού dress code της αυστραλιανής Βουλής

Στην δημοσιογράφο Πατρίσια Καρβέλας φαίνεται πως «ξύπνησαν» οι μεσογειακές ρίζες, κι έτσι εν μέσω της Αυστραλιανής άνοιξης στην Καμπέρα αποφάσισε να παρακάμψει τον dress code που αυστηρά ισχύει για όσους -άντρες και γυναίκες- εισέρχονται στο κτήριο της αυστραλιανής Βουλής.


Συνέπεια ήταν να την... αποβάλλουν, θεωρώντας ότι ο λευκό αμάνικο μπλουζάκι που φορούσε, δεν ανταποκρινόταν στο κύρος του χώρου.

Η δημοσιογράφος του NBC ανέβασε στα social media την... περιπέτειά της, κερδίζοντας τη συμπάθεια δεκάδων ακολούθων της. Κάποιοι μάλιστα, προκειμένου να την υποστηρίξουν με στοιχεία, ανέβασαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες με Αυστραλέζες βουλευτίνες, οι οποίες είχαν εμφανιστεί με εξίσου "αποκαλυπτική" εμφάνιση μέσα στη Βουλή.


Βέβαια, ο κώδικας ενδυμασίας ισχύει και εφαρμόζεται με αυστηρή τυπικότητα στην Αυστραλία, αλλά δεν αποκλείεται στο παρελθόν να... ξέφυγαν ορισμένες περιπτώσεις. Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος της αυστραλιανής βουλής ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως σε άλλες περιπτώσεις, εκτός της Πατρίσια Καρβέλας, είχε παραβιαστεί ο dress code.

Πηγή: E-Daily.gr

 

 

Επιστροφή