Αυτή είναι η πραγματική βασίλισσα της Pepsi

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αυτή είναι η πραγματική βασίλισσα της Pepsi

Η Jackie Page δεν πιστεύει σε όσα λέγονται για τα αναψυκτικά

Είναι ξεκάθαρα η μεγαλύτερη φαν της Pepsi!Η Jackie Page, 77 ετών, ισχυρίζεται ότι δεν πίνει τίποτα άλλο εκτός από Pepsi για τα τελευταία 60 χρόνια!

Ήπιε την πρώτη της κόλα το 1954, όταν ήταν μόλις 13 ετών και δεν δοκίμασε ποτέ κανένα άλλο αναψυκτικό!

"Μέχρι που ήμουν 60 ετών έκανα ακόμα και χορό και ήμουν αρκετά δυνατή αλλά πλέον μεγάλωσα πολύ. Πάντως πολλοί μου είπαν πως η Pepsi και τα αναψυκτικά χαλάνε τα δόντια αλλά η αλήθεια είναι πως είμαι Βρετανίδα και κακά τα ψέματα, δεν υπάρχουν πολλοί από εμάς χωρίς... σάπια δόντια!" λέει χαριτολογώντας!

Tα αναψυκτικά παχαίνουν; H ίδια ισχυρίζεται ότι αυτό δεν ισχύει... παρά την κατανάλωση της Pepsi καθημερινώς που αν βάλεις κάτω τα λίτρα Pepsi που έχει πιει αυτά ισοδυναμνούν με 3 εκατομμύρια κύβους ζάχαρης!

"Δεν το αποκαλώ εθισμό. Είναι κάτι που μου αρέσει και δεν φταίω εγώ αν δεν μου αρέσει τίποτα άλλο", λέει η συνταξιούχος, γιαγιά και μαμά τεσσάρων παιδιών!

"Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι παράξενο και ότι δεν πρέπει να πίνω πλέον Pepsi στην ηλικία μου. Αλλά δεν με νοιάζει. Δεν πίνω νερό σχεδόν καθόλου και δεν θα πιω τσάι ή καφέ. "

 

 

Επιστροφή