Αντετοκούνμπο: Έκανε μήνυση σε καλλιτέχνη για το «Greek Freak»!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αντετοκούνμπο: Έκανε μήνυση σε καλλιτέχνη για το «Greek Freak»!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μήνυση στον Αμερικανό καλλιτέχνη Jinder Bhogal, ζητώντας 2 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση, για τη χρήση του προσωνυμίου Greek Freak στην πώληση των έργων του.

 
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πια ένας από τους σούπερ σταρ του NBA, γεγονός που θα τον φέρνει πια συχνά στο προσκήνιο και για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Μία τέτοια περίπτωση είναι το δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού ΤΜΖ, το οποίο και αναφέρει ότι ο Έλληνας γκαρντ – φόργουορντ στέλνει στα δικαστήρια έναν Αμερικανό καλλιτέχνη, ο οποίος και πουλούσε σχέδιά του με το όνομα «Greek Freak».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς είχε προειδοποιήσει τον Jinder Bhogal για τη χρήση του προσωνυμίου του Αντετοκούνμπο, αλλά αυτός δεν σταμάτησε τις πωλήσεις, με αποτέλεσμα να δεχθεί μήνυση από τον Έλληνα αθλητή. Με βάσει αυτή λοιπόν, η πλευρά του Greek Freak ζητά αποζημίωση ύψους 2 εκατ. ευρώ για τη χρήση του «brand» του, το οποίο θυμίζουμε ότι βρίσκεται και στη νέα σειρά αθλητικών ειδών της Nike.


 

 

Επιστροφή