Κι εγώ δε θυμόμουν τίποτα!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Κι εγώ δε θυμόμουν τίποτα!

Τρεις συνταξιούχοι ο Περικλής, ο Φάνης και ο Τάσος κάθονται στην πλατεία του χωριού και τα λένε:

 «Που να σας τα λέω… μου φαίνεται ότι γέρασα απότομα. Μου ζήτησε ο εγγονός μου να του διαβάσω ένα παραμύθι και δεν έβλεπα τα γράμματα!» είπε ο Περικλής.

«Εγώ να δείτε τι έπαθα… Μπήκα χθες σε μια πολυκατοικία που δεν είχε ασανσέρ και ανεβαίνοντας τα πρώτα σκαλοπάτια είχα ήδη λαχανιάσει.» είπε ο Φάνης.

«Αυτά δεν είναι τίποτα!» είπε ο Τάσος. «Εγώ έχω αρχίσει να χάνω τη μνήμη μου. Προχθές ήρθε η Νατάσα να μου καθαρίσει το σπίτι. Κάποια στιγμή έσκυψε και τρελάθηκα.
Την πλησίασα, ήρθαμε κοντά και τελικά το κάναμε! Μόλις τελειώσαμε μου είπε ξεψυχισμένα: «Αμάν κύριε Τάσο τέταρτη φορά το κάναμε σήμερα, τι έχετε πάθει;»

Κι εγώ δε θυμόμουν τίποτα! Τα βλέπετε ρε παιδιά πως ξεχνάω;»Ένας τύπος πήγε σε ένα pet shop και αγόρασε ένα παπαγάλο για το σπίτι.

Τoν πήρε στο σπίτι και άρχισε να τόνε μαθαίνει μερικές κουβέντες, ο παπαγάλος όμως αντί για τις κουβέντες έβριζε.
Του εξήγησε ότι θα είναι καλύτερα να λέει τις κουβέντες που του μάθαινε αλλιώς θα ύπαρξη τιμωρία. Μια δυο τρεις και τέταρτο τον πιάνει τον παπαγάλο και τον βάζει στο ψυγείο, στην κατάψυξη.

Ο παπαγάλος βλέποντας το κοτόπουλο και μια πάπια χωρίς πούπουλα έγινε ανησυχητικά ήσυχος δεν Περνάνε δέκα λεπτά και ζήτησε να τον βγάλει έξω .

Ανοίγει τον καταψύκτη να δει τι γίνετε εκεί μέσα, πιάνει τον παπαγάλο τον βγάζει έξω.

Και ο παπαγάλος τρέμοντας λέει:
« συγνώμη δεν θα το ξανακάνω, σου υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναβρίσω ποτέ αλλά πέστε μου τι έκανε το κοτόπουλο με την πάπια και είναι ακόμη εκεί μέσα ;»

 

 

Επιστροφή