Το «Ανώτερο Τουρκικό Γονίδιο» Εξαφανίστηκε – Ψεκάζονται Σε Τούνελ Σαν Φυτά Οι Τούρκοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Το «Ανώτερο Τουρκικό Γονίδιο» Εξαφανίστηκε – Ψεκάζονται Σε Τούνελ Σαν Φυτά Οι Τούρκοι (ΒΙΝΤΕΟ)
Πρωτόγνωρες εικόνες...
Οι δημοσιογράφοι στην Τουρκία ισχυρίζονταν πως ο κορωνοϊός δεν μπορεί να επηρεάσει τον τουρκικό πληθυσμό, καθώς το «τουρκικό γονίδιο» έχει ανοσία σε αυτόν τον ιό.

Ένας μάλιστα «επιστήμονας» ισχυριζόταν ότι ο λόγος που δεν έχουν επηρεαστεί οι Τούρκοι είναι η «ανωτερότητα του τουρκικού γονιδίου».

Τώρα όμως η κατάσταση στην Τουρκία χειροτερεύει. Τα θύματα είναι πάρα πολλά και η ηγεσία τα κρύβει, ενώ δημιουργούνται ειδικά νεκροταφεία

Ο Ερντογάν συνέστησε σε όλους τους πολίτες να μην βγαίνουν έξω από το σπίτι τους αν δεν υπάρχει λόγος και να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας στα καταστήματα.

Αναλυτικά, τα 7 μέτρα που ανακοίνωσε ο Τούρκος πρόεδρος είναι τα εξής:

Οι μετακινήσεις μεταξύ πόλεων εντός της Τουρκίας γίνονται μόνο με άδεια του νομάρχη.
Ο ιδιωτικός τομέας θα εφαρμόσει ευέλικτο σύστημα εργασίας, με ελάχιστο προσωπικό, όπως συμβαίνει ήδη στον δημόσιο τομέα. Στις αρχές της εβδομάδας, οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Τουρκία άρχισαν να εργάζονται από το σπίτι και με βάρδιες.

Οι επιβάτες θα κάθονται σε απόσταση μεταξύ τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Οι χώροι για πικνίκ, οι αρχαιολογικοί χώροι και τα δάση θα είναι κλειστά για το κοινό τα Σαββατοκύριακα και η κοινωνική απόσταση θα επιβληθεί κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Οι στρατιώτες θα εισέρχονται σε καραντίνα 14 ημερών κατά την κατάταξή τους και την απόλυσή τους από το στράτευμα.

Όλες οι διεθνείς πτήσεις αναστέλλονται.
Σε όλους τους νομούς, θα δημιουργηθούν Επιτροπές Πανδημίας, με επικεφαλής τους νομάρχες, για να παρακολουθούν την τήρηση των μέτρων ή να λαμβάνουν επιπλέον μέτρα για την περιοχή τους.
Ο Ερντογάν κάλεσε επίσης τους πολίτες να εφαρμόσουν «εθελοντική καραντίνα» και να μην βγαίνουν από το σπίτι τους εκτός εάν χρειάζεται για να καλύψουν βασικές και έκτακτες ανάγκες.

Μάλλον το τουρκικό γονίδιο δεν «δούλεψε».

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι Τούρκοι ψεκάζουν τους πολίτες τους σαν να είναι φυτά.

Δείτε το τούνελ που κατασκεύασε ο δήμος του Όρντου (Κοτύωρα) και, όπως ισχυρίζονται, είναι για την απολύμανση των ανθρώπων που είναι υποχρεωμένοι να βγουν έξω.

Μάλλον θα καθαρίζει το γονίδιο!


Δείτε video:

 

 

Επιστροφή