Βασιλόπουλος: Πολέμησε την ΑΕΚ “βολεύτηκε” σε ΜΚΟ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Βασιλόπουλος: Πολέμησε την ΑΕΚ “βολεύτηκε” σε ΜΚΟ

Θα είναι συντονιστής στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Ελαιώνα

Μπορεί ο λαός της Νέας Φιλαδέλφειας να τον μαύρισε, αλλά ο Άρης Βασιλόπουλος δεν έμεινε στα κρύα του λουτρού, καθώς βρήκε δουλειά πάντα με αξιοκρατικά κριτήρια στον Δήμο της Αθήνας του Κώστα Μπακογιάννη.

Ο αδιόριστος εκπαιδευτικός αναλαμβάνει συντονιστής σε δομή προσφύγων και μεταναστών. Συγκεκριμένα ο Άρης Βασιλόπουλος που αύριο συμπληρώνει ένα χρόνο από την συντριβή του από τον Γιάννη Βούρο στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στη Νέα Φιλαδέλεφια – Νέα Χαλκηδόνα είναι πλέον υπάλληλος στο Δήμο Αθηναίων και συγκεκριμένα στη ΜΚΟ “Εταιρεία Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών – Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ”.

Η πρόσληψη, προκάλεσε ενθουσιασμό στο οικογενειακό του περιβάλλον αφού ο αγωνιστής Άρης πάντα ήθελε να προσφέρει σε ΜΚΟ και ιδίως σε έμμισθη θέση, ανακοινώθηκε στις 9-4-2020 και αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” την ίδια ημέρα. Η πρόσληψη έγινε με αδιάβλητη διαδικασία εν μέσω πανδημίας και λοκ ντάουν και η Επιτροπή Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων επέλεξε τον Άρη ως συντονιστή της δομής προσφύγων και μεταναστών του Ελαιώνα.

Ο Άρης πολέμησε λυσσαλέα να μην κάνει η ΑΕΚ γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τελικά αυτός που έφυγε από την προσφυγομάνα είναι ο ίδιος προτιμώντας να μετακομίσει στα βόρεια προάστια…

 

 

Επιστροφή