Θεσμική, ερωτευμένη ξανά, αλλά γρατζουνάει η Όλγα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Θεσμική, ερωτευμένη ξανά, αλλά γρατζουνάει η Όλγα

Η Ολ. Κεφαλογιάννη κάνει τις παρεμβάσεις της, δεν κρύβει τις απόψεις της και επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία ότι και ως απλή βουλευτής υπηρετεί τους πολίτες

Βομβαρδιζόμενη με αιτήματα για συνεντεύξεις η Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε τις τελευταίες ημέρες ενδιαφέρουσες απαντήσεις στις πολλές δημοσιογραφικές ερωτήσεις που της τέθηκαν.

Για παράδειγμα ως καλή γνώστης των θεμάτων του τουρισμού, η πρώην υπουργός συντάχθηκε με την άποψη ότι η βαριά βιομηχανία της χώρας πρέπει να προσεγγιστεί με μεγαλύτερο σεβασμό στο φυσικό και στο πολιτιστικό περιβάλλον, να εμπλουτιστεί η τουριστική προσφορά προς το ποιοτικότερο, οδηγώντας έτσι στη αναγκαία μετεξέλιξή του το τουριστικό μοντέλο της χώρας.

Ερωτώμενη, εξάλλου, για τις κυκλοφοριακές αλλαγές που γίνονται στο κέντρο της Αθήνας, η Ρεθυμνιώτισσα πολιτικός που πλέον πολιτεύεται στην πόλη που γεννήθηκε δεν κρύφτηκε, υπογραμμίζοντας ότι «καλό είναι να μην γίνονται αποσπασματικές ενέργειες» και ότι «ποτέ δεν είναι αργά για ένα ουσιαστικό διάλογο για το μέλλον της πόλης».

Μέχρι και για την αλλαγή σελίδας στην προσωπική της ζωή μίλησε, περιγράφοντας την γνωριμία της με τον Μίνωα Μάτσα.

Επειδή, όμως, οι καιροί είναι πονηροί κι όσο κι αν.. γρατζουνάει με την εκλεπτυσμένη κριτική της, η Όλγα Κεφαλογιάννη παραμένει θεσμική και έχει φροντίσει να κόψει τον βήχα όσων τη συνδέουν με τις επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Μάλιστα φροντίζει να επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία ότι πρωτίστως την ενδιαφέρει να υπηρετεί όσου την τιμούν με την ψήφο τους, συμπληρώνοντας ότι και ως απλή βουλευτής είναι κοντά στην κοινωνία και μεταφέρει τους προβληματισμούς και τις προτάσεις της για το πώς τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα.

ΚΙΤΣΟΣ ο ΚΟΡΙΟΣ

Πηγή: iapopsi.gr

 

 

Επιστροφή