Κοστίζει 900 δολάρια και μπορείς να το παραγγείλεις στο διαδίκτυο

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Κοστίζει 900 δολάρια και μπορείς να το παραγγείλεις στο διαδίκτυο
To πιο φτηνό αυτοκίνητο του κόσμου
Ο καθένας μπορεί απλώς να παραγγείλει το Changli Nemeca

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Αν ονειρευόσασταν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά δεν μπορείτε ακόμη να αγοράσετε ένα Tesla, μπορείτε να ξεκινήσετε από χαμηλά, πολύ χαμηλά.

Το Changli, το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο, θα σας επιστρέψει μόλις 930 $ (1.200 $ με μεγαλύτερες μπαταρίες) και μπορεί να παραγγελθεί στο διαδίκτυο και να παραδοθεί στην πόρτα σας.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την κινεζική κατασκευαστή Changzhou Xili Car Industry, το Changli ή το Changli Nemeca είναι ένα μικροσκοπικό ηλεκτρικό όχημα που είναι το πιο προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο.

Το να ονομάζεις αυτό το αυτοκίνητο είναι λίγο παρατραβηγμένο, καθώς ο ηλεκτροκινητήρας μπορεί να παράγει μόνο το ισοδύναμο ισχύος 1,16 ίππων και έχει τελική ταχύτητα μόλις 30 km/h.

Ωστόσο, έρχεται με μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως κλιματισμό, ανεξάρτητη ανάρτηση, θερμαντήρα, ραδιόφωνο και ακόμη και κάμερα αντίστροφης όψης.

Ο καθένας μπορεί απλώς να παραγγείλει το Changli Nemeca στο διαδίκτυο.

Στην πραγματικότητα, ο μόνος τρόπος να αγοράσετε το φθηνότερο αυτοκίνητο στον κόσμο είναι να το παραγγείλετε στην κινεζική αγορά Alibaba!


Πηγή: e-radio.gr

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή