«Χωράφι» το ΟΑΚΑ! Υπέροχο μπορντοροδοκόκκινο "χαλί", για ένα υπέροχο τελικό

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
«Χωράφι» το ΟΑΚΑ! Υπέροχο μπορντοροδοκόκκινο

Το «χλοοτάπητας project», για το γήπεδο του τελικού, απασχολεί την κοινή γνώμη εδώ και ένα μήνα, τουλάχιστον.

 «Δεν κάνει η Ριζούπολη», «κάνει το Περιστέρι», «δεν κάνει το ένα», «κάνει το άλλο», «κάνουν όλα», «δεν κάνει κανένα» και τελικά ο φιναλίστ Ολυμπιακός πρότεινε ΟΑΚΑ, που χρησιμοποιεί για έδρα της η έτερη φιναλίστ ΑΕΚ.

Ήταν ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστεί το πρόβλημα με την προκήρυξη του κυπέλλου που προβλέπει ότι ο τελικός δεν επιτρέπεται να γίνει στην έδρα ενός εκ των δύο φιναλίστ.Όταν όμως κατάλαβαν, στο  μεγάλο λιμάνι, σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ, άρχισαν να τραβάνε τα μαλλιά τους αλλά ήταν ήδη αργά. Το τερέν έχει περισσότερα μπαλώματα και από το παντελόνι του Σεραφίνο.

Πάμε όμως λίγο πίσω. Ήταν Οκτώβριος του  2019 όταν όσοι έπαιζαν στο ΟΑΚΑ πρόσεχαν τα πόδια τους περισσότερο από τα φίδια και τους αρουραίους, στον αγωνιστικό χώρο, παρά απ’ τα τάκλιν των αντιπάλων.

O χλοοτάπητας, που ήταν πάλι σε άθλια κατάσταση,  αντικαταστάθηκε καταμεσής της περσινής αγωνιστικής σεζόν, φθινοπωριάτικα, και τοποθετήθηκε καινούργιος τον οποίο πρωτοπάτησε η Εθνική μας στο παιχνίδι κόντρα στη Βοσνία.

Ο αστικός μύθος λέει ότι πριν δέκα χρόνια σε μια ανάλογη συγκυρία, χρονικά «πιεστική» δηλαδή (όπως γίνεται συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις), το χορτάρι πληρώθηκε … χρυσαφένιο, με απ’ ευθείας ανάθεση του έργου. Πόσο λέγεται ότι «πήγε το μαλλί» τότε, για την ακρίβεια το … χρυσόμαλλο δέρας; #700.000#€!

Τον βάλανε λοιπόν πέρυσι τον «χρυσό χλοοτάπητα» και τον πλήρωσαν αυτοί που τον πλήρωσαν (η Πολιτεία μήπως;). Τι έγινε και δεν φτούρησε και άρχισαν τα μπαλώματα και η συζήτηση για νέα αντικατάσταση;

Φταίνε λέει οι μύκητες, τα ζιζάνια, η μουχρίτσα, ο δάκος της ελιάς, οι συντηρητές, οι ΠΑΕ που τον χρησιμοποιούν, οι ΠΑΕ που δεν τον χρησιμοποιούν, η κλιματική αλλαγή, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, αλλά βέβαια και η πτώση του τζίρου που επιβάλλει να κινείται και η αγορά με κανα-δύο χλοοτάπητες ετησίως στη Λάρισα (AEL FC ARENA, Αλκαζάρ) και αλλού.

Μήπως τελικά κάποιοι νομίζουν ότι οι πολίτες εκτός από σανό τρώνε και χλοοτάπητα; Λέμε τώρα εμείς …

Υ.Γ.: Χωρίς πλάκα πάντως, ο αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης μπροστά σ’ αυτόν του ΟΑΚΑ φαίνεται σαν «υπέροχο χαλί (σήκωσέ το ρε Μωχάμεντ!), με 3.500 κόμπους ανά τετραγωνικό και υπέροχο μπορντοροδοκόκκινο στρίφωμα, μόνο, μόνο, ξαναλέω, 500 ευρώ!», όπως θα ‘λεγε και η εθνική «χαλιέμπορας».

Πηγή: iapopsi.gr

 

 

Επιστροφή