Κατακόρυφη αύξηση στις πωλήσεις αντιεμετικών φαρμάκων μετά το τελευταίο επεισόδιο του Big Brother

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Το τελευταίο επεισόδιο του Big Brother

Κατακόρυφη αύξηση σημείωσαν οι πωλήσεις αντιεμετικών σκευασμάτων μετά από πρόσφατο επεισόδιο του Big Brother, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Φαρμακευτικός Σύλλογος.


Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, χιλιάδες τηλεθεατές που είδαν τυχαία πρόσφατο επεισόδιο του γνωστού ριάλιτι, εμφάνισαν έντονα συμπτώματα ναυτίας, με αποτέλεσμα να αναζητήσουν το πλησιέστερο φαρμακείο που διανυκτέρευε.

«Πραγματικά δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε αυτή την ξαφνική κοσμοσυρροή» είπαν φαρμακοποιοί. «Μετά μας είπαν τι ειπώθηκε από έναν από τους παίκτες και αμέσως καταλάβαμε.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μολονότι το συγκεκριμένο επεισόδιο έφερε αύξηση εσόδων στις εταιρείες που διανέμουν αντιεμετικά σκευάσματα, σε ερώτηση αν θα ήθελαν να αντικαταστήσουν τους χορηγούς που φεύγουν τρέχοντας από την εκπομπή, απάντησαν “ούτε για αστείο.”

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, ειδικοί προειδοποιούν ότι η παρατεταμένη έκθεση σε Big Brother από ανθρώπους με θετικό δείκτη νοημοσύνης μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη και συστήνουν, σε περίπτωση που κάποιος γυρίσει τυχαία το κανάλι στην εκπομπή, να κλείσει αμέσως την τηλεόραση, να την περιλούσει με βενζίνη και να μετακομίσει, κατά προτίμηση σε άλλη χώρα

Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή