Επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα; Ποιος δουλεύει ποιον…

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα; Ποιος δουλεύει ποιον…

Την κάνανε για τον Χαρδαλιά, Αυγενάκης, Μπουτσικάρης, Κοξένογλου και σία. Για να γυρίσει, λέει ο κόσμος στα γήπεδα. Να μας πούνε τι ώρα, όμως, για να είμαστε προετοιμασμένοι για την επιστροφή. Να μην μας έρθει ξαφνικό.


Ο Χαρδαλιάς τι είναι δηλαδή και πήγανε και τον βρήκανε; Ο αποφασίζων; Όχι, βέβαια. Οι λοιμωξιολόγοι αποφασίζουνε. Άπαξ και πούνε αυτοί ότι δεν πάει Χριστός στο γήπεδο, τέρμα και τελείωσε.

Καλύτερα, αντί να πηγαίνανε στου Χαρδαλιά, Μουτσικάρης και σία, να πηγαίνανε να βρουν αυτόν τον Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, τον πρόεδρου του Πανελληνίου Ιατρικού συλλόγου.

Ο Εξαδάκτυλος είναι αυτός που δήλωσε ότι για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊου στην Θεσσαλονίκη, ευθύνονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που συγκεντρώθηκαν χιλιάδες στο Μακεδονία Παλάς και συνόδευσαν την αποστολή στην Τούμπα για το ματς με την Κράσνονταρ.

Με τον καλύτερο τρόπο θα τους μιλούσε ο Εξαδάκτυλος. Τη καλύτερη γνώμη έχει για τους φιλάθλους. Στην ΑΕΚ μετά την πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ είχανε κάνει το ίδιο, όπως και οι Ολυμπιακοί στις φιέστες.

Και πήγανε, λένε οι Μπουτσικαραίοι, με φακέλους και μελέτες και τα ρέστα. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, του είπανε του Χαρδαλιά.

Και ποιος θα τα επιβλέπει όλα αυτά; Η Αστυνομία, σου λένε. Εδώ οι αστυνομικοί τη στήσουνε καραούλι να μην παίζει μπίρα τσιπς στις πλατείες και θα τους φορτώσουνε κι άλλοι δουλειά.

Ένα πράγμα θα σου πω. Για την μερική επιστροφή στα γήπεδα θ’ αποφασίσει αυτή η Υγειονομική Επιτροπή. Αυτή την στιγμή που μιλάμε, ούτε ένας δεν είναι θετικός. όλοι ξέρουνε ότι καμία ΠΑΕ δεν μπορεί να τους κουλαντρίσει.

Να παίζει, δηλαδή, αύριο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και να έχει κόσμο στην κερκίδα και να δώσει κανένα μουσατένιο πέναλτι το κοράκι, όλοι το υγειονομικό πρωτόκολλο θα έχουνε στο μυαλό τους και να φοράνε τη μάσκα και τις αποστάσεις. Τίποτα άλλο.Πηγή: iapopsi.gr

 

 

Επιστροφή