Απίστευτος o Πολάκης, "ξανα-ξέφυγε"...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Απίστευτος Πολάκης

Χυδαία επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας λειτουργώντας ως «ψεκασμένος» είπε ότι ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος λέει «επιστημονικές αρλούμπες»


Σε μία άνευ προηγουμένου και χυδαία επίθεση προχώρησε ο Παύλος Πολάκης, βάζοντας στο στόχαστρο ξανά τον Σωτήρη Τσιόδρα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της επιστημονικής υπηρεσίας από το βήμα της Βουλής, με αφορμή το νέο lockdown στη χώρα.

Ο απίστευτος Πολάκης, με περίσσιο θράσος υποστήριξε ότι «δεν είναι πραγματικοί επιστήμονες» καθώς λειτουργούν ως όργανα «πολιτικής προπαγάνδας» και πως αλλάζουν τις επιστημονικές τους απόψεις για να εξυπηρετήσουν το κυβερνητικό σχέδιο εις βάρος της υγείας των πολιτών.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο Σφακιανός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που λειτουργεί ως «ψεκασμένος», έχει κατηγορηθεί για απόκρυψη νεκρών στην τραγωδία στο Μάτι.

Βλέπει πολιτικά παιχνίδια ο «ψεκασμένος» Πολάκης

Παράλληλα, ο «ψεκασμένος» Πολάκης υποστήριξε ότι και οι υπόλοιποι επιστήμονες που μετέχουν στην ειδική επιτροπή «υποκύπτουν σε πολιτικά παιχνίδια» καθώς όπως είπε δέχθηκαν να αλλάξουν τις εισηγήσεις τους σε τουλάχιστον τρία κρίσιμα ζητήματα – άνοιγμα σχολείων, τουρισμού και γηπέδων- για την υγειονομική ασφάλεια των πολιτών.

«Να ρωτήσω τον φίλτατο Σωτήρη. Τον Τσιόδρα εννοώ. Ισχύει ή όχι ότι η επιστημονική επιτροπή άλλαξε με πολιτική εντολή την άποψή της σε τρία θέματα; Στο άνοιγμα των σχολείων, στο άνοιγμα του τουρισμού και στο άνοιγμα των γηπέδων;» είπε ο κ. Πολάκης για να συνεχίσει «η επιτροπή είχε πάρει αρνητική θέση για αυτά τα ζητήματα και την άλλαξε υποκύπτοντας σε πολιτικές πιέσεις. Εγώ δεν λέω ότι έχει πολιτική ευθύνη μια επιτροπή.

Η κυβέρνηση έχει την πολιτική ευθύνη. Όμως οι πραγματικοί επιστήμονες δεν υποκύπτουν σε πολιτικές πιέσεις και οδηγίες. Λένε και επιμένουν στις απόψεις τους. Είναι ισχυρή η καταγγελία που κάνω. Έφυγαν άτομα από την επιτροπή γιατί δεν άντεξαν αυτές τις παρεμβάσεις».

Ο ίδιος σχολιάζοντας την σημερινή συνέντευξη τύπου που έδωσε ο πρωθυπουργός με τον κ. Τσιόδρα είπε: «Τι είναι αυτό που ακούσαμε σήμερα; Ότι τα μικρά παιδία δεν κολλάνε. Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου; Δεν μπορώ να βλέπω την ιατρική επιστήμη να μπαίνει στην υπηρεσία της πολιτικής προπαγάνδας. Δεν θα δουλευόμαστε εδώ μέσα με επιστημονικές αρλούμπες».


Ο… τιμητής Πολάκης “χτυπάει” και Μαρέβα

Mετά τον Θανάση Καρτερό πήρε σειρά και ο Παύλος Πολάκης και στρέφει τα βέλη του στη Μαρέβα Μητσοτάκη ο οποίος την καταγγέλλει ως… Αντουανέτα.

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη

Είναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ προς μια κοινωνία που 169 άνθρωποι βρίσκονται διασωληνωμενοι στη ΜΕΘ, κλείνουν μαγαζιά λόγω λοκνταουν από την αισχρή διαχείριση της πανδημιας,εργαζόμενοι μένουν με 534 ευρώ αν και όταν, χαρίζονται τα σπίτια στις τράπεζες και δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων στα λαμόγια, καταργείται η εισαγγελία διαφθοράς, ετοιμάζεται να νομοθετηθεί η δεκάωρη εργασία…..

να κάνει ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΖΩΑΡΑΣ ως σύγχρονη Μαρια Αντουανεττα !!!!!!

Ο λαός ψάχνει για ψωμι και αυτοί δείχνουν το παντεσπάνι που τρώνε σα να μην υπάρχει αύριο!!!

Η βουή του ΘΥΜΟΥ του κόσμου ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ,όσα χρήματα κι αν δώσατε στα ΜΜΕ της λάσπης ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ !!.
Πηγή: iapopsi.gr

 

 

Επιστροφή