Οι κτηνίατροι της ΠΑΣΠ (του ΠΑΣΟΚ, 1982)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Οι κτηνίατροι της ΠΑΣΠ (του ΠΑΣΟΚ, 1982)
Η φωτο "κυκλοφόρησε" μετά τη γνωστοποίηση ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά ήταν γραμματέας της ΠΑΣΠ στην Κτηνιατρική σχολή του ΑΠΘ

Όποια πέτρα κι εάν σηκώσεις το ΠΑΣΟΚ θα βρεις, λένε στη Χαριλάου Τρικούπη μετά τη γνωστοποίηση ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά ήταν γραμματέας της ΠΑΣΠ στην Κτηνιατρική σχολή του ΑΠΘ.


Η γνωστοποίηση έγινε με έμμεσο τρόπο. Η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά, Ολυμπία Τελιγιορίδου, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία του 1982 με τη λεζάντα «Ύψιστη τιμή για την σχολή μας, την Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, για τον συμφοιτητή μας Άλμπερτ Μπούρλα CEO της Pfizer που ανακοίνωσε καλά νέα για το εμβόλιο covid19».

Η κα Τελιγιορίδου, που μεταγράφηκε στον ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ, αποσιώπησε τα περί ΠΑΣΠ.

Όμως κάποιος από τους διαδικτυακούς φίλους του, ο κτηνίατρος Απόστολος Μιχόπουλος, σχολίασε κάτω από την ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ:

«Μάρτιος 1982. Φοιτητικές εκλογές. Η ΠΑΣΠ σε φωτό».


Απλά για όσους δεν ξέρουν, ο Μπουρλά είναι ο τρίτος από αριστερά στη φωτογραφία, ενώ αυτός που στηρίζεται πάνω του είναι ο Ζαχαρίας Ραγκούσης, που σήμερα είναι πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Pfizer Hellas.

«Το ΠΑΣΟΚ σε θέσεις κλειδιά», λένε στη Χαριλάου Τρικούπη...

Πηγή: iapopsi.gr

 

 

Επιστροφή