Καθόλου διαφορετικός δεν αισθάνεται άνδρας που έλαβε το εμβόλιο της Οξφόρδης για τον κορωνοϊό !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Καθόλου διαφορετικός δεν αισθάνεται άνδρας που έλαβε το εμβόλιο της Οξφόρδης για τον κορωνοϊό

Καμία διαφορά με το πώς ήταν πριν δεν αισθάνεται ασθενής που έλαβε το πειραματικό εμβόλιο της Οξφόρδης για τον κορωνοϊό που έχει αναπτυχθεί από το βρετανικό πανεπιστήμιο και την φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του στα ΜΜΕ.Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο άνδρας ο οποίος εμφανίστηκε πράσινος σαν αλμυρίκι με το σώμα του να είναι καλυμμένο με λέπια δήλωσε ότι «αισθάνεται μια χαρά» και ότι δεν νιώθει καμία παρενέργεια.

«Αισθάνομαι ακριβώς το ίδιο με πριν», τόνισε σε συνέντευξη του ο άνδρας. «Η μόνη διαφορά που έχω παρατηρήσει είναι ότι για κάποιο λόγο τώρα μπορώ και αναπνέω μέσα στη μπανιέρα. Α, και μια μυρωδιά ψαρίλας, με αποτέλεσμα να με ακολουθούν όλες οι γάτες στο δρόμο», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες μέρες η αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου εμβολίου έχει αμφισβητηθεί από την επιστημονική κοινότητα, ωστόσο η AstraZeneca διαβεβαίωσε ότι είναι ασφαλές και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, μόλις οι επιστήμονες της να βρουν τρόπο οι ασθενείς να μην αποκτούν δεύτερο κεφάλι ή τρία πόδια.

Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή