«Σπίτι στο Σούνιο με 500 ευρώ»

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
«Σπίτι στο Σούνιο με 500 ευρώ»

Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα λόγω γέλιου εκατοντάδες μεσίτεςΕκτός λειτουργίας τέθηκε χθες γνωστό site αναζήτησης ακινήτων καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε χιλιάδες αναζητήσεις για τη φράση «σπίτι στο Σούνιο με 500 ευρώ».

Όπως αναφέρουν οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου, για κάποιο λόγο η συγκεκριμένη φράση αναζητήθηκε δεκάδες χιλιάδες φορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων 48 ωρών, με αποτέλεσμα ο δικτυακός τόπος να τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας.

«Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αυτό το ξαφνικό ενδιαφέρον για σπίτια στο Σούνιο» τόνιζαν.Αξίζει να σημειωθεί ότι για όσους χρήστες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την παραπάνω αναζήτηση, ο δικτυακός τόπος εμφάνιζε μηδέν αγγελίες με τα συγκεκριμένα κριτήρια, όπως φαίνεται από τη σχετική φωτογραφία.

Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα λόγω γέλιου εκατοντάδες μεσίτες

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες ιδιοκτήτες μεσιτικών γραφείων χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο μετά από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για παραθαλάσσιες κατοικίες στο Σούνιο με ενοίκιο 500 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές οι μεσίτες μεταφέρθηκαν με δάκρυα στα μάτια και αναπνευστικά προβλήματα σε παραπλήσια νοσοκομεία, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

«Παραθαλάσσια μεζονέτα στο Σούνιο με 500 ευρώ, μπαχαχαχαχα σε καλό μας» είπε κλαίγοντας από τα γέλια ιδιοκτήτης γνωστού μεσιτικού γραφείου της Λαυρεωτικής καθώς τον μετέφεραν από το γραφείο του στο ασθενοφόρο.


Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή