4 Sites Γνωριμιών για σένα που ψάχνεσαι την περίοδο του Covid

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
4 Sites Γνωριμιών για σένα που ψάχνεσαι την περίοδο του Covid
 
Το τελευταίο ένα χρόνο η ζωή μας έχει άλλαξει δραστικά. Ο κορωνοϊός μας έκανε να ξανασκεφτούμε τα πάντα, ειδικά τις γνωριμίες και το σεξ. Οι ιντερνετικές γνωριμίες είναι πλέον γεγονός!
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα site γνωριμών για να γνωρίσουν περισσότερο κόσμο και  να κάνουν σχέσεις.

Μέχρι πρόσφατα, οι διαδικτυακές γνωριμίες στην Ελλάδα ήταν προνόμιο για νεαρά άτομα. Οι κλασικές εφαρμογές τύπου Tinder και Badoo απευθύνονται κυρίως σε ηλικίες κάτω των 30, μην σου πω ότι πλέον αυτές οι εφαρμογές έχουν πλέον ξεπεραστεί και ανήκουν πλέον στο παρελθον.

Μετά απο πολύ κόπο και αρκετή έρευνα και με βάση την κατάταξη του topdatingreviews.gr κατλήξαμε στα sites που θεωρούμε καλύτερα στο είδος τους.Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις μετά την εγγραφή σου είναι να δημιουργήσεις ένα προφίλ που θα βλέπουν οι άλλοι χρήστες. Μπορείς να αναζητήσεις άλλους ανθρώπους και αυτοί μπορούν να ψάξουν εσένα.

Μόλις βρεις κάποιον που σε ενδιαφέρει, επιλέγεις να έρθεις σε επαφή μαζί του ή όχι.

Το πρώτο site που σου θα πρότεινα είναι το Gnoriseme.online.  Είναι η πιο φρέσκια επιλογή στην Ελλάδα για να βρεις το άλλο σου μισό !  Σοβαρό αλλά και μοντέρνο site.

Για ραντεβού για γνωριμίες  online από όλη την Ελλάδα.  Κάνοντας δωρεάν εγγραφή με το e-mail σου, μπορείς πολύ εύκολα να αναζητήσεις για γυναίκες ή άνδρες, να ξεκινήσεις συνομιλίες (chat), να μοιραστείς τα ενδιαφέροντα σου με άλλους και, γιατί όχι, να βγεις και ραντεβού.

Το επόμενο site που θα σου προτείνω δεν είναι για όλους. Αν οι “παράνομες” γνωριμίες σε εξιτάρουν, ρίξε οπωσδήποτε μια ματιά στο Milfakia. Σε αυτή την περίπτωση  κανένας δεν μπορεί να μάθει ποιος είσαι έως ότου του το πεις εσύ αφου η εχεμύθεια είναι απαραίτητη.

Με αυτά υπόψιν, η ιστοσελίδα σου επιτρέπει να δεις ποιοι βρίσκονται online και από ποιες περιοχές.

Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δεί όλα ερχετε το Ksepetes. Η εγγραφή είναι πανεύκολη για να γίνεις μέλος σου χρείαζεσε τα απολύτως απαραίτητα με απόλυτα κατανοητό τρόπο και χωρίς σκοτεινά σημεία. Και είναι σαφές ότι η εγγραφή δεν περιέχει καμία απολύτως κρυφή χρέωση, είναι 100% ΔΩΡΕΑΝ.

Η όλη διαδικασία δεν θα πάρει περισσότερο  από 2 λεπτά στην κυριολεξία. Άντε να χρειαστείς και επιπλέον 1 λεπτό για να επιβεβαιώσεις το email σου, ένα βήμα που είναι απαραίτητο να κάνεις ώστε να σιγουρευτεί από τη μεριά της η πλατφόρμα ότι είσαι κανονικός χρήστης προτού σου δώσει πλήρη πρόσβαση.

Αυτό και αν είναι θετικό, γιατί μας δίνει ήδη την αίσθηση ότι γίνεται σωστή δουλειά στο ξεκαθάρισμα των χρηστών και ότι τα ψεύτικα προφίλ δεν αποτελούν πρόβλημα για το Ksepetes.

Το As Vgoume είναι μια ελληνική ιστοσελίδα online γνωριμιών που έχει ως σκοπό να πάρει όλο το βάρος της αναζήτησης πάνω της, βγάζοντας σου αποτελέσματα από άτομα που πιστεύει ότι είναι ιδανικά για εσένα. Το μόνο που ζητάει η ιστοσελίδα από εσένα, είναι να συμπληρώσεις μερικά στοιχεία σου και να ανεβάζεις μερικές καλές φωτογραφίες.

Με τη δωρεάν εγγραφή σου στην ιστοσελίδα, θα έχεις τη δυνατότητα να στείλεις μηνύματα σε άλλα μέλη, να κάνεις αναζήτηση, να δεις φωτογραφίες, να κάνεις chat και να γνωρίσεις άλλα άτομα.

Πηγή: topdatingreviews.gr

 

 

Επιστροφή