Οι καλύτερες απαντήσεις σε εκείνον που σε χώρισε μέσω μηνύματος

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Οι καλύτερες απαντήσεις σε εκείνον που σε χώρισε μέσω μηνύματος
Γιατί του αξίζει μια καλή απάντηση σε αυτήν την πράξη
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Είναι απαίσιο, όμως συμβαίνει συχνά. Οι χωρισμοί από μηνύματα είναι κάτι που δυστχώς συνηθίζεται στις μέρες μας, καθώς είναι ίσως ένας πιο ανώδυνος τρόπος για να πεις όσα θέλεις χωρίς να αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο τον άλλον.Σίγουρα δεν είναι και η πιο σωστή αντιμετώπιση στο θέμα και αυτές οι κουβένετες πρέπει να λέγονται ευθέως, όμως σε περίπτωση που σου τύχει, υπάρχουν κάποιες απαντήσεις για να δώσεις στον άλλον και να τον βλαλεις στη θέση του.

«Με πρόλαβες»

Μπορεί εσύ να μην σκεφτόσουν καν ότι ο καλός σου έχει αλλάξει άποψη για το μέλλον της σχέσης σας και να πετάς στα σύννεφα, όμως αυτό σου λέει είτε τηλεφωνικώς είτε από μήνυμα ότι τελειώσατε. Αφού πάρεις τον χρόνο σου, πες του απλά ότι και εσύ τελικά το ίδιο ετοιμαζόσουν να του πεις.

«Έμαθες για τον άλλον;»

Έτσι θα του δείξεις πως όχι μόνο δεν ταράχτηκες από την είδηση που σου έφερε, αλλά θα του δείξεις ότι και εσύ είχες ήδη βρει τον επόμενο και ότι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα.

«Ευτυχώς γιατί δεν άντεχα τα ορθογραφικά σου»

Είτε κάνει πολλά είτε όχι, εσύ τα είδες και κουράστηκες, οπότε μια χαρά σου ήρθαν τα νέα του.

«Άρα δε θα χρειάζεται να κάνω παρέα πλέον με τους φίλους σου; Αυτό είναι τέλειο!»


Όταν έχεις σχέση, είτε θέλεις είτε όχι πρέπει να συναναστρέφεσαι με τους φίλους του συντρόφου σου, έστω για τα τυπικά. Και μπορεί να μην είναι και η καλύτερη σου, αλλά χωρίζοντας από το ταίρι σου, θα ελευθερωθείς και από αυτούς.

«Ποιος είναι;»

Συγγνώμη, αλλά είχες ήδη διαγράψει τον αριθμό του. Οπότε, όλα καλά τελικά.


Πηγή: pink.gr

 

 

Επιστροφή