Το νέο της πολεμικό ναυτικό παρουσίασε η ηγεσία των Ταλιμπάν

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Το νέο της πολεμικό ναυτικό παρουσίασε η ηγεσία των Ταλιμπάν

Τις νέες ναυτικές τους δυνάμεις παρουσίασαν οι μαχητές Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, πραγματοποιώντας ασκήσεις σε λίμνη της περιοχής Band-e Amir.

Ειδικά εκπαιδευμένοι βατραχάνθρωποι, δηλαδή Ταλιμπάν που γνωρίζουν κολύμπι, πραγματοποίησαν ασκήσεις ακριβείας μέσα στα νέα σκάφη, τα οποία ήταν καμουφλαρισμένα σε φλαμίνγκο για να ξεγελάσουν τον εχθρό και λειτουργούν με πετάλια ώστε να είναι εντελώς αθόρυβα.

Το νέο της πολεμικό ναυτικό παρουσίασε η ηγεσία των ΤαλιμπάνΑξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες διέρρευσε βίντεο από την εκπαίδευση των ισλαμιστών μαχητών, οι οποίοι απαθανατίστηκαν σε γυμναστήριο χωρίς μάλιστα να φοράνε μάσκα, προφανώς για να μην τους περάσει κανείς για μαχητές του ISIS και αρχίσουν να αυτοπυροβολούνται μεταξύ τους.


Τέλος, άλλο βίντεο εμφανίζει τους Ταλιμπάν να οδηγούν συγκρουόμενα σε λούνα πάρκ της Καμπούλ, δείχνοντας έτσι ότι οι ισλαμιστές μαχητές ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να ξεκλέβουν λίγο χρόνο διασκέδασης, όταν δεν τρομοκρατούν τον πληθυσμό της χώρας.Πηγή: tovatraxi.com

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή