Δεν κόβουν τον… άπατο «Big Brother» γιατί έχουν ρίξει πολλά «φράγκα»!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Δεν κόβουν τον… άπατο «Big Brother» γιατί έχουν ρίξει πολλά «φράγκα»!

Οχι για να έχει κέρδη, αλλά για να βγάλει τα σπασμένα!


Δεν έχει γιατρειά! Τι κι αν κουνιούνται σε ρυθμούς ερωτικούς τα κρεβάτια, τι κι αν η ίντριγκα και ο καβγάς πάει σύννεφο, τι κι αν βάλουν νέους παίκτες και παίκτριες, τα ποσοστά τηλεθέασης του «Big Brother» είναι μονοψήφια και αγγίζουν μόλις το 8,2% στο δυναμικό κοινό και το 9,4% στο σύνολο.

Οπως ακούγεται έντονα στους διαδρόμους του καναλιού του Φαλήρου, παρά την πανωλεθρία, η διοίκηση του Σκάι δεν σκέφτεται να βάλει πρόωρο τέλος στο reality, αν και τα ποσοστά τηλεθέασης, από την αρχή της σεζόν έως και σήμερα, είναι σαν τους βαθμούς Κελσίου τον χειμώνα στη Φλώρινα.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού έχουν επιλέξει να στηρίξουν το «Big Brother» και να συνεχιστεί κανονικά ο φετινός κύκλος του, παρά το ότι το κοινό τού έχει γυρίσει την πλάτη. Για να ενισχύσει το κανάλι το συγκεκριμένο project, έχει αποφασίσει να βάζει συνεχώς νέους παίκτες, φιλοδοξώντας να ιντριγκάρει με αυτόν τον τρόπο τους τηλεθεατές και να κερδίσει το χαμένο ενδιαφέρον τους.

Κακά τα ψέματα. Ο Σκάι δεν μπορεί να κάνει πίσω με τον «Μεγάλο Αδερφό». Η παραγωγή είναι δική του. Εχει επενδύσει πολλά λεφτά στη δημιουργία του σπιτιού στο Μαρκόπουλο και πρέπει με νύχια και με δόντια να κάνει απόσβεση των εξόδων.


 Γιʼ αυτό δεν σταματά το… κίτρινο ριάλιτι. Οχι για να έχει κέρδη, αλλά για να βγάλει τα σπασμένα!

Πηγή: newsbreak.gr

 

 

Επιστροφή