Αυτόματα θα εγκατασταθούν τα Windows 11 σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο, λέει η Microsoft

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αυτόματα θα εγκατασταθούν τα Windows 11 σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο, λέει η Microsoft

Αυτόματα, χωρίς να απαιτείται καμία παρέμβαση από τους ίδιους, θα αρχίσουν να εγκαθίστανται τα Windows 11 σε όσους έχουν εμβολιαστεί, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση από την Microsoft.

«Ανεξάρτητα από το ποιο εμβόλιο έχουν κάνει, το μικροτσιπ που περιέχει θα κατεβάσει τα νέα Windows και θα εγκατασταθούν αυτόματα τόσο στον υπολογιστή του χρήστη όσο και στον ίδιο» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.


Σας προτείνουμε:

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Microsoft, οι πιθανότητες ασυμβατότητας των νέων Windows με τον εμβολιασμένο χρήστη είναι λίγες, ωστόσο τόνισε ότι οι συγγενείς τους θα πρέπει να τους παρακολουθήσουν για πιθανή δυσλειτουργία.

«Αν δείτε τον συγγενή σας να κάθεται ακίνητος με απλανές βλέμμα, κάντε τον επανεκκίνηση»

«Αν δείτε τον συγγενή σας να κάθεται ακίνητος με απλανές βλέμμα, κάντε τον επανεκκίνηση πιέζοντας ταυτόχρονα τη μύτη του και τον αφαλό του, ώστε να συνεχιστεί η εγκατάσταση» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο της Moderna έχουν ήδη δωρεάν συνδρομή στο Netflix, ενώ μετά από αποκαλύψεις Έλληνα χρήστη του Facebook ο Μπιλ Γκέιτς αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι κατασκεύασε το εμβόλιο ώστε να τον ελέγχει με το πάτημα ενός κουμπιού σαν τηλεκατευθυνόμενο.


Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή