Προβληματισμένοι οι Έλληνες καθώς ο Αλέξης Κωστάλας δεν έχει πει τίποτα ακόμα για τον Γιούρι Γκριγκορόβιτς

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Προβληματισμένοι οι Έλληνες καθώς ο Αλέξης Κωστάλας δεν έχει πει τίποτα ακόμα για τον Γιούρι Γκριγκορόβιτς

Έντονα προβληματισμένοι εμφανίζονται οι Έλληνες πολίτες καθώς ήδη φθάνει το τέλος Οκτωβρίου και δεν υπάρχει ενημέρωση από τον δημοφιλή παρουσιαστή Αλέξη Κωστάλα για τον Γιούρι Γκριγκόροβιτς ή τα μπαλέτα Μαριίνσκι.


Χρήστες των σόσιαλ μίντια εδώ και μέρες εκφράζουν την ανησυχία τους καθώς μέχρι στιγμής ο συμπαθής παρουσιαστής δεν έχει εκφωνήσει διαφήμιση σχετικά με την άφιξη μπαλέτων, παγοδρομιών ή τραγουδιστών όπερας ενώ ούτε μία φορά δεν έχει ακουστεί στο ραδιόφωνο να λέει τη λέξη ‘μπαλσόι’ με παχύ σίγμα ή να προφέρει ηλεκτρονική διεύθυνση λέγοντας «jiii-ahhh» αντί για «τζι-αρ» όπως το συνηθίζει.

«Άκουσα μια διαφήμιση για μπαλέτα αλλά δεν ήταν ο Αλέξης Κωστάλας»
«Άκουσα μια διαφήμιση προχτες για μπαλέτα αλλά δεν ήταν ο Αλέξης Κωστάλας.

Τα ύστερα του κόσμου, ΠΟΣΑ ΠΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ» έγραψε χαρακτηριστικά μία χρήστης του Facebook.

Σας προτείνουμε:
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ο Αλέξης Κωστάλας έχει το ισόβιο δικαίωμα να διαφημίζει ρωσικά μπαλέτα ή οτιδήποτε έχει να κάνει με το πατινάζ, όπως προβλέπει πρόσφατη αναθεώρηση του Συντάγματος.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που φίλοι του μπαλέτου έχουν ανησυχήσει για τον συμπαθή παρουσιαστή, καθώς πέρυσι βίωσε δύσκολες ώρες όταν κατά λάθος είπε τη λέξη ‘μπαλσόι’ χωρίς παχύ σίγμα, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση στα βόρεια προάστια της Αττικής με τον ίδιο να δηλώνει απαρηγόρητος για το λεκτικό του ατόπημα.


Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή