«Είναι ντροπής πράγματα» !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
«Είναι ντροπής πράγματα» !

Αργύρης Παπαργυρόπουλος για την συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη στο «J2US»: «Είναι ντροπής πράγματα» (video)

«Τι δεύτερη καριέρα να κάνει τώρα ο Τριαντάφυλλος; Τρία πουλάκια πάνε ψηλά! Ότι ήταν να κάνει, το έκανε»

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, καθώς πολλοί ερμηνευτές τραγουδούσαν στα νυχτερινά κέντρα που διέθετε.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου, έχει αποκτήσει κριτική άποψη.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αναφέρθηκε σε πολύ γνωστά ονόματα της Ελληνικής showbiz και άσκησε την κριτική του για τη συμμετοχή τους σε διάφορα project της τηλεόρασης.

Αναφορικά με την συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη και της Μάρας Μεϊμαρίδη στο «J2US» δήλωσε πως: «Είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα, με μια καριέρα τέτοια που είχε δίπλα της έναν άντρα επώνυμο, ή η άλλη που είναι επιστήμονας ή η άλλη με κάτι αρώματα να πάνε στο J2US και να γίνουν τηλεοπτικό σκουπίδι; Για ποιο λόγο; Για να της μάθει ο κόσμος; Να βγει δημόσια και να πει ότι πήρε το διαζύγιο; Η πρώτη είναι η κυρία Πατούλη που παίρνει διαζύγιο; Επιτρέπεται τώρα να βγούνε αυτά τα πράγματα; Είναι ντροπής πράγματα».

Για τον Κωνσταντίνο Αργυρό που έχει τον ρόλο κριτή στο «The Voice» σχολίασε: «Θα γίνει τώρα δάσκαλος ο Αργυρός; Είναι ένας καλός τραγουδιστής, ένα ομορφόπαιδο και δεν αμφισβητώ την αξία του. Αλλά μπορεί να γίνει τώρα δάσκαλος ο Αργυρός;».

Καταπέλτης όμως ήταν και για τον Τριαντάφυλλο, καθώς εκτιμά ότι η καριέρα του δεν πρόκειται να αφήσει μετά τη συμμετοχή της στο Survivor.

«Τι δεύτερη καριέρα μπορεί να κάνει τώρα ο Τριαντάφυλλος; Εντάξει… Πήγε στο Survivor, ξεσκονίστηκε, τον μάθανε, για να δούμε όμως τώρα που θα ξεκινήσει. Τι καριέρα θα κάνει τώρα; Εκεί έμεινε, στο “Σπάω τα ρολόγια”, άκουσες κανένα άλλο τραγούδι; Τι δεύτερη καριέρα να κάνει τώρα ο Τριαντάφυλλος; Τρία πουλάκια πάνε ψηλά! Ότι ήταν να κάνει, το έκανε», υποστήριξε.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να τον δούμε σε ρόλο κριτή σε κάποιο σόου εκείνος απάντησε πως: «Πριν από χρόνια είχα δεχθεί πρόταση για να βρεθώ σε κριτική επιτροπή, αλλά δεν κάνω εγώ για αυτά τα πράγματα»


Δείτε video:

 

 

Επιστροφή