Κανένα... σχίσμα: Σέλφι με τον Ποντίφικα έβγαλε η Ελένη Λουκά

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Κανένα... σχίσμα: Σέλφι με τον Ποντίφικα έβγαλε η Ελένη Λουκά
Δύο ώρες κράτησε η συνάντηση του Πάπα με την Ελένη Λουκά

Πολύωρη συνάντηση με την υπερ-ορθόδοξη πολέμιο του Βατικανού, Ελένη Λουκά, είχε χθες ο Πάπας Φραγκίσκος στο πλαίσιο επαφών του με εκπροσώπους των θρησκευτικών και παραθρησκευτικών οργανώσεων της χώρας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της κ. Λουκά, η οποία ζήτησε να συναντήσει τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας προκειμένου να του εξηγήσει γιατί είναι η ενσάρκωση του Αντίχριστου στη Γη, αίτημα το οποίο έκανε δεκτό ο Ποντίφικας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, κατά την διάρκεια της δίωρης συνάντησης τους συζήτησαν θέματα της χριστιανικής επικαιρότητας αλλά και το σχίσμα των δύο εκκλησιών το 1054, ένα θέμα που απασχολεί καθημερινά τους Έλληνες.

Παπικές πηγές που παραβρέθηκαν στη συνάντηση λένε ότι ο Πόντιφηκας ακούμπησε το χέρι του στο κεφάλι της κυρίας Λουκά με αποτέλεσμα αυτή να ηρεμήσει αμέσως, και μάλιστα κατέληξε φανατική θαυμάστρια του, βγάζοντας ακόμα και σέλφι μαζί του.

Αποχωρώντας χαμογελαστή από τη συνάντηση, η κυρία Λουκά δήλωσε στα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία «I like Pap», σε αντίθεση με σκληρές δηλώσεις που είχε κάνει πριν από πολλά χρόνια κατά την επίσκεψη του προηγούμενου Πάπα Ιωάννη Παύλου, δηλαδή του pro Pap, για τον οποίο είχε πει «I don’t want Pap. Pap is killer.»


Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή