Μπαμ της ΑΕΚ με σούπερ παίκτη

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Μπαμ της ΑΕΚ με σούπερ παίκτη

Τον Γκρέγκορ Κριχόβιακ τον 32χρονο Πολωνό μέσο της ρωσικής Κράσνονταρ αποκτά η ΑΕΚ μέχρι του τέλους, τουλάχιστον, της σεζόν.

Αυτό υποστηρίζουν ΜΜΕ στην πατρίδα του την Πολωνία. Η Ένωση είναι από τις πρώτες ομάδες που έσπευσαν να αξιοποιήσουν το παράθυρο της ΦΙΦΑ που δίνει τη δυνατότητα σε ποδοσφαιριστές ομάδων της Ρωσίας και την Ουκρανίας να αγωνιστούν μέχρι τέλους της σεζόν σε άλλο σύλλογο.

Η Κράσνονταρ αγωνίζεται στο Ρωσικό πρωτάθλημα κι ο Πολωνός ποδοσφαιριστής, ίσως και λόγω καταγωγής, δεν ήθελε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια χώρα που απειλεί τη δική του.

Όπως υποστηρίζουν πηγές στην Πολωνία οι συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή κράτησαν δύο εβδομάδες και επήλθε συμφωνία. Και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία και μετά το καλοκαίρι, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις στον πολιτικοστρατιωιτκό τομέα.

Ο Κριχόβιακ με 86 συμμετοχές στην εθνική Πολωνίας θέλει να διατηρήσει τη φόρμα του για να ενισχύσει την ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ όπου πιθανότητα θα δώσει το παρόν.

Ο Πολωνός μέσος έχει αγωνιστεί τα τελευταία 12 χρόνια σε Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία και Ρωσία. Φέτος με την Κράσνονταρ είχε σημειώσει 4 γκολ σε 14 αγώνες

Πηγή: thenewspaper.gr

 

 

Επιστροφή