Έκλεβε ποδήλατα, ώσπου τον τσάκωσαν, με τη βοήθεια του Google Earth

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Έκλεβε ποδήλατα, ώσπου τον τσάκωσαν, με τη βοήθεια του Google Earth
Tην πάτησε για τα καλά

Ένας άνδρας στο Oxfordshire της Αγγλίας ερευνάται αυτήν τη στιγμή για έναν τέράστιο όγκο, κυριολεκτικά ένα βουνό με περισσότερα από 500 ποδήλατα στην αυλή του σπιτιού του, ένα απόθεμα τόσο μεγάλο που εμφανίζεται μέχρι και στο Google Earth.


Ένας 54χρονος άνδρας συνελήφθη νωρίτερα αυτό το μήνα, αφού οι άνθρωποι στη γειτονιά του στο Oxfordshire άρχισαν να παραπονιούνται ότι η αυλή του που ήταν γεμάτη ποδήλατα είχε γίνει σπίτι για αρουραίους που κρύβονταν ανάμεσά τους.

Μάλιστα τα ποδήλατα φαίνονται πεντακάθαρα και στo Google. Ήταν ένα θέμα που έπρεπε να ερευνηθεί...Ωστόσο, όταν οι αρχές σταμάτησαν από το σπίτι του άνδρα, περίμεναν να βρουν μερικά ποδήλατα, αλλά σε καμία περίπτωση 500 στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο.

Ο σωρός των παλιών ποδηλάτων προφανώς αυξάνεται με σταθερό ρυθμό για περισσότερα από 5 χρόνια και τώρα έχει γίνει τόσο μεγάλος που μπορεί να δει στις δορυφορικές εικόνες του Google Earth.

«Μεγάλος αριθμός ποδηλάτων, που πιστεύεται ότι είναι κλεμμένα, ανασύρθηκε από την ιδιοκτησία. Οι αστυνομικοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία ταυτοποίησης της ιδιοκτησίας αυτών των ποδηλάτων», είπε πρόσφατα ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στους δημοσιογράφους.

Πηγή: E-Daily.gr

 

 

Επιστροφή