Τι δεν πρέπει να αγγίζετε ποτέ στα ξενοδοχεία...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τι δεν πρέπει να αγγίζετε ποτέ στα ξενοδοχεία...!

Σύμφωνα με πρώην υπάλληλο είναι τα πιο βρώμικα αντικείμενα που υπάρχουν στα δωμάτια τους

Λίγο πολλοί, όλοι έχουμε περάσει ημέρες και νύχτες σε ξενοδοχεία, άλλα πιο ακριβά και ωραία, άλλα πιο φτηνά και minimal, όμως μια πρώην ξενοδοχειακός υπάλληλος έρχεται να μας αποκαλύψει τα πράγματα που δεν πρέπει να ακουμπάμε ποτέ σε ένα ξενοδοχείο, καθώς είναι μέσα στα μικρόβια.

Το μοντέλο Άντζελα Ριχιλουόμα, η οποία έχει εργαστεί σε ξενοδοχείο, δημοσίευσε μια σειρά βίντεο στο Tik Tok, μέσα από τα οποία αποκαλύπτει τα πιο... βρώμικα μυστικά του κλάδου.

Στο πρώτο βίντεο δε, με τίτλο «Hotel Room Nastiness», αναφέρει ότι έπαθε σοκ όταν έμαθε όλα αυτά τα ανατριχιαστικά μυστικά, όταν πριν από λίγο καιρό εργαζόταν σε ένα ξενοδοχείο. Η ίδια, ήταν στην ομάδα του marketing και ο άνθρωπος με τον οποίον συνεργαζόταν δούλευε 20 χρόνια σε ξενοδοχεία. Της εξομολογήθηκε λοιπόν μια σειρά από άκρως απόρρητες πληροφορίες που αφενός την άφησαν με το στόμα ανοιχτό και αφετέρου, αποφάσισε να της μοιραστεί με τους υπόλοιπους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού μέσου.

Σύμφωνα με την Άντζελα, τα τέσσερα αντικείμενα που δεν πρέπει να ακουμπήσετε - ό,τι και αν γίνει - σε ένα ξενοδοχείο, είναι τα παρακάτω:
Καφετιέρα: Όσο περιέργο και αν φαίνεται αυτό, υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν τις καφετιέρες που βρίσκονται εντός των δωματίων για ουρητήριο.

Ποτήρια στο μπάνιο: Οι καθαρίστριες συχνά πρέπει να καθαρίσουν αμέτρητα δωμάτια σε ελάχιστο χρόνο, κι έτσι πολλές φορές αντί να πλύνουν τα ποτήρια, απλώς τα σκουπίζουν με λίγο καθαριστικό για τα τζάμια.

Κάδος για τον πάγο: Δυστυχώς, κάποιοι προτιμούν να ουρούν εκεί μέσα, άγνωστο το γιατί.

Κάλυμμα κρεβατιού: Το πάπλωμα μπορεί να καθαρίζεται συχνά, όμως το κάλυμμα από επάνω του είναι πενταβρώμικο. Απλώς βγάλτε το και ρίξτε το στο πάτωμα, σύμφωνα με την Άντζελα.

Πηγή: pink.gr

 

 

Επιστροφή