Ανακοίνωση ΕΠΣ Δωδεκανήσου: «Σωματεία εξετάζουν την πρόταση που έχουν να αγωνιστούν στην Τουρκία»!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Απίστευτα πράγματα σε συνέχεια των εξελίξεων για το Μητρώο των Σωματείων με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου να ανακοινώνει πως ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο να παίξουν στην Τουρκία!

Μάλλον... ξεφεύγει το πράγμα με το ζήτημα του Μητρώου των Σωματείων και την... μετωπική δίχως τέλος με ΕΠΟ και Πολιτεία. Χαρακτηριστικό είναι πως η ΕΠΣ Δωδεκανήσου με ανακοίνωσή της τονίζει πως ομάδες εξετάζουν την πρόταση που έχουν να παίζουν στην Τουρκία και αφήνεται να εννοηθεί πως μπορεί να ορίζονται εκεί ματς!

Η ανακοίνωση:

Μετά την χθεσινή τροπολογία που κατέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήσαμε, διαπιστώνουμε ότι περίπου τριάντα (30) σωματεία της δύναμης μας, δεν προλαβαίνουν και δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση αυτής της παράτασης.

Με μεγάλη μας λύπη για άλλη μια φορά ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, αυτοαναιρέθηκε, αφού πριν από λίγες μόνο ημέρες είχε δηλώσει ότι θα υπάρξει ειδική μέριμνα για τα σωματεία των νησιών. Δυστυχώς, μέσα στα προαναφερόμενα σωματεία, υπάρχουν και ομάδες των μικρών ακριτικών μας νησιών.

Έχουμε ενημερωθεί ανεπίσημα από κάποια σωματεία ότι, αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους, εξετάζουν ακόμη και την πρόταση που τους έχει γίνει να αγωνισθούν στη γείτονα χώρα, λέγοντας ότι εμάς σαν «ποδόσφαιρο», δεν μας χωρίζει κάτι. Θα μας φέρουν στη δυσάρεστη θέση να ορίζουμε εκεί τα παιχνίδια, αφού για άλλη μια φορά ο Υφυπουργός δεν έπραξε τα αυτονόητα. Από πλευράς Ένωσης, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκείμενου να βοηθήσουμε τα σωματεία μας να ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Αυγενάκης για ΕΠΣ Δωδεκανήσου: «Με τα εθνικά θέματα δεν επιτρέπεται κανένας να παίζει»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε στην ανακοίνωση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, στην οποία τονίζεται ότι ποδοσφαιρικά σωματεία εξετάζουν το ενδεχόμενο να παίξουν στην Τουρκία.
Την Παρασκευή (14/10) η ΕΠΣ Δωδεκανήσου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ομάδες εξετάζουν την πρόταση που έχουν να αγωνίζονται στην Τουρκία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να ορίζονται στη γειτονική χώρα παιχνίδια.

Μάλιστα στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων η ΕΠΣ Δωδεκανήσου αναφέρει πως «με μεγάλη μας λύπη για άλλη μια φορά ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, αυτοαναιρέθηκε, αφού πριν από λίγες μόνο ημέρες είχε δηλώσει ότι θα υπάρξει ειδική μέριμνα για τα σωματεία των νησιών».

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε στην ανακοίνωση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και με ένα λιτό μήνυμα στο twitter τόνισε: «Με τα εθνικά θέματα δεν επιτρέπεται κανένας να παίζει».