Έλεος: Η νέα εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Έλεος: Η νέα εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια

Το «Έλεος!», το πρωτότυπο late night talk show με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη, κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10, στο Mega.

Ο Ηλίας Ψινάκης και η Αννίτα Πάνια θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα παρουσιάσουν μαζί τη νέα εκπομπή του Mega «Έλεος!» η οποία θα ξεκινάει από τα… παρασκήνια.

Η ανακοίνωση του Mega για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, «Έλεος» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης για πρώτη φορά μαζί, σε ένα πρωτότυπο late night talk show. Το “Έλεος!” κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10, στο MEGA.

Ένα ανατρεπτικό τηλεοπτικό ζευγάρι, που παίρνει άριστα στη χημεία, θα διανυκτερεύει στις οθόνες μας. Ενώνοντας τις δυνάμεις και τις δυναμικές προσωπικότητές τους, η Αννίτα και ο Ηλίας θα μας υποδέχονται σε ένα σκηνικό, που θα κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Και επειδή η καλή χημεία αρχίζει από τα καμαρίνια, θα τους βλέπουμε όσο ετοιμάζονται να βγουν στο κυρίως πλατό, να σχολιάζουν με χιούμορ, τόλμη και ευαισθησία, από τα πιο ανάλαφρα ως τα πιο σοβαρά θέματα της επικαιρότητας.

Οι καλεσμένοι θα προέρχονται από τον χώρο της τέχνης, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της πολιτικής, ενώ δεν θα λείπουν και άνθρωποι οι οποίοι θα συστήνονται μέσα από τις ξεχωριστές ιστορίες τους. Όλοι, νιώθοντας άνετα με τους δύο φιλόξενους οικοδεσπότες, θα αποκαλύπτονται και θα ανοίγουν ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης.

Πηγή: shownow.gr

 

 

Επιστροφή