Σοφία Μαργαρίτη για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Πέρασα τα ίδια, αυτό δεν υπήρχε πουθενά στο συμβόλαιο»

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Σοφία Μαργαρίτη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έστειλε ένα εξώδικο «βόμβα» στην Acyn Media, κατηγορώντας την παραγωγή του Survivor All Star ότι μετά την αποβολή της την είχαν «φυλακισμένη» σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, η Σοφία Μαργαρίτη κατήγγειλε πως βίωσε ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση από την παραγωγή του reality επιβίωσης, όταν τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Δεν απορώ με την κατάσταση που βίωσε η Ασημίνα, γιατί κι εγώ τα ίδια πέρασα. Μία εβδομάδα σε αυτό το δωμάτιο του ξενοδοχείου είχα έναν άνδρα υπάλληλο της παραγωγής, που δεν με άφηνε να βγω ούτε μέχρι το μπαλκόνι», ανέφερε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

«Ούσα τραυματισμένη, μέχρι να οριστικοποιηθεί η αποχώρησή μου, να παιχτεί το επεισόδιο και ενώ προσπαθούσαν τις πρώτες τρεις μέρες να με μεταπείσουν με διάφορους τρόπους που δεν θέλω να αναφερθώ… είχα φύλακα. Δεν μπορούσα να πάω πουθενά. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά στο συμβόλαιο, δεν είχε οριστεί και δεν μου το είπε κανείς.

Μου έφεραν έναν άνθρωπο της παραγωγής που δεν γνώριζα και μου τον… φόρτωσαν για μια βδομάδα. Δεν είχα ούτε ταξιδιωτικά έγγραφα, ούτε χρήματα, ούτε κινητό και με το πόδι στον γύψο πού μπορούσα να πάω; Καταλαβαίνετε πόσο καταπιεστικό και απαξιωτικό είναι για την προσωπικότητά σου», περιγράφει η Σοφία Μαργαρίτη για τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο.

«Η παραγωγή το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να στέλνει εξώδικα και δελτία Τύπου και να ισχυρίζεται ότι είναι η πιο τέλεια παραγωγή στον κόσμο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως. Αν συνέβησαν όντως αυτά που λέει η Ασημίνα και είχε έναν άνθρωπο στο δωμάτιο, πώς να κοιμηθείς το βράδυ;

Πώς να λειτουργήσεις φυσιολογικά;», ανέφερε κλείνοντας η Σοφία Μαργαρίτη.

 

 

Επιστροφή