Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Ζωή Λάσκαρη: « Κάπνιζε τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα, για πολλά χρόνια »

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Ζωή Λάσκαρη: «Κάπνιζε τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα, για πολλά χρόνια »
«Δεν ήθελε να το περιορίσει, την είχε αποδεχτεί αυτή την εξάρτηση που είχε» είπε ο ποινικολόγος

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έδωσε μια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και μίλησε με αφορμή την Πασχαλινή περίοδο στη σύζυγό του, Ζωή Λάσκαρη που έχει φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια, αναφέρθηκε στην εξάρτησή της από το τσιγάρο και πρόσθεσε ότι του λείπει πολύ και πως το κενό της παρουσίας της είναι τεράστιο.

«Στέκομαι όρθιος, ακόμα λειτουργεί ο εγκέφαλός μου και παραμένω μάχιμος. Γεννήθηκα το 1934, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντέχω. Αυτά που μπορώ να θυμάμαι με νοσταλγία είναι ορισμένες Μεγάλες Εβδομάδες με τη Ζωή», είπε αρχικά.


«Μετά από 41 χρόνια γάμου, μου λείπει η παρουσία της, με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που είχε. 41 χρόνια δεν διαγράφονται και το κενό παραμένει, αλλά προσπαθείς να συμφιλιωθείς με αυτό. Κάπνιζε τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα, για πολλά χρόνια. Δεν ήθελε να το περιορίσει, την είχε αποδεχτεί αυτή την εξάρτηση που είχε», περιγράφει.

Τέλος, ανέφερε πως ποτέ δεν σκέφτηκε παντρευτεί ξανά. «Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω άλλο γάμο», είπε και συμπλήρωσε για τον ρόλο του ως πατέρας: «Είμαι πατέρας που ανησυχεί εύκολα και εκφράζει την ανησυχία του και ταυτόχρονα, τη μεγάλη του αγάπη προς τα παιδιά».

 

 

Επιστροφή