«Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου;»

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
«Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου;»
Ξέσπασε η Εύη Δρούτσα για την Eurovision: «Τι με νοιάζει που τον λένε Βερνίκο;»

«Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου;» είπε η γνωστή στιχουργός σχολιάζοντας την εμφάνιση της Ελλάδας στον ημιτελικό

Οργισμένη και απογοητευμένη με την ελληνική συμμετοχή της Ελλάδας στα ημιτελικά της Eurovision εμφανίστηκε και η γνωστή στιχουργός Εύη Δρούτσα, η οποία έκανε λόγο για κακή εμφάνιση του Βίκτωρα Βερνίκου που έφερε τον αποκλεισμό της χώρας μας από τον μουσικό διαγωνισμό.

Μιλώντας στην εκπομπή της Super Κατερίνα, η κ. Δρούτσα άφησε αιχμές και για την επιλογή του 16χρονου από την ΕΡΤ λόγω του ονόματός του: «Τι πράγμα είναι αυτό το μπούτι; Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου; Τι λέει, πες μου;

Καταλαβαίνεις τι λέει; Έχει μια τόση σιγουριά ότι βγαίνει και είναι καταπληκτικός αλλά είναι πάρα πολύ μικρός για να το αντιμετωπίσει αυτό. Εμείς φταίμε όμως που βγάζουμε έναν με άγνοια. Γιατί; Τώρα όλα τα 16χρονα θα θέλουν να πάνε εκεί τα τραγούδια τους. Είναι λάθος μας αυτό το πράγμα! Είναι λάθος μας! Είναι λάθος μας. Βρήκαμε τώρα επειδή τον λένε Βερνίκο… Και τι με νοιάζει εμένα; Επειδή είναι από την οικογένεια Βερνίκου, πρέπει να βγει να τραγουδήσει χωρίς να ρωτήσει κάποιον; Το τραγούδι δεν έχει μελωδία. Ένα παιδί που χτυπιέται είναι, δεν άκουσα μελωδία» ανέφερε μεταξύ άλλων και τόνισε:

«Να μας γίνει μάθημα να μην βλέπουμε τον κάθε Βερνίκο και να λέμε «επειδή είναι αυτουνού το παιδί» για ένα 16χρονο. Θα είναι κακό και για αυτόν τώρα. Είναι δίκαιο που δεν περάσαμε στον τελικό. Τι είχαμε να επιδείξουμε για να περάσουμε;».

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της Κύπρου, η στιχουργός ανέφερε: «Ο εκπρόσωπος της Κύπρου, Andrew Lambou, δεν ήταν κακός. Κάνει σόου. Έχει πολύ καλή φωνή και είναι καλός. Και έχει μια ευαισθησία, ξέρει που ανεβάζει και που κατεβάζει τις νότες χωρίς να κάνει βαρετό το τραγούδι. Είναι καλός».

 

 

Επιστροφή