Επικό μαργαριτάρι από τον αμόρφωτο δήμαρχο και επικό τρολάρισμα...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Επικό μαργαριτάρι από τον αμόρφωτο δήμαρχο...
Ο Μπακογιάννης ψάχνει στην Ακαδημία Πλάτωνος την… Πολιτεία του Πλάτωνα !

Επικό μαργαριτάρι από τον δήμαρχο Αθηναίων. Μήπως να γκρεμίσουμε και τα μισά Πατήσια; Μπορεί να έχουμε μπαζώσει και τη χαμένη Ατλαντίδα εκεί τριγύρω.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει εδώ και αρκετές ώρες ένα βίντεο με τον δήμαρχο Αθηναίων να εκτοξεύσει ένα επικό μαργαριτάρι στην προσπάθειά του να προπαγανδίσει την καταστροφή που δρομολογεί στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος.

Ένα απόσπασμα από πρόσφατη ομιλία του στο Φόρουμ των Δελφών, όπου ο Κώστας Μπακογιάννης, επιθυμώντας να υπερασπιστεί την επέμβαση στην περιοχή του αρχαιολογικού πάρκου για την οποία υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις, μπερδεύει την Ακαδημία Πλάτωνος με το εμβληματικό έργο του «Πολιτεία» του Πλάτωνα.

«Γίνονται αρχαιολογικές εσκαφές διότι από κάτω έχουμε μια ολόκληρη πολιτεία, την πολιτεία του Πλάτωνα, την οποία την έχουμε επιχωματώσει», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης και το… πάρτι στο Twitter ξεκίνησε.Οι εκδόσεις Κάκτος τρολάρουν Μπακογιάννη για την Πολιτεία του Πλάτωνα

Όσο κι αν ο δήμαρχος Αθηναίων επιχειρεί να φορτώσει στον... ΣΥΡΙΖΑ τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες, δεν μπορεί να σταματήσει το τρολάρισμα πίσω από το επικό μαργαριτάρι που εκστόμισε.

«Μην ψάχνετε την Πολιτεία του Πλάτωνα σε ανασκαφές. Την έχουμε εμείς εδώ, στις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ, καθαρή και καθόλου επιχωματωμένη».

Με αυτόν τον τρόπο έσπευσαν οι εκδόσεις Κάκτος να τρολάρουν με τον δικό τους τρόπο τον δήμαρχο Αθηναίων μετά την επική του γκάφα και το βίντεο που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου.

 

 

Επιστροφή