Ο Άρης Πορτοσάλτε φαβορί για υπουργός πολιτικής προστασίας

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο Άρης Πορτοσάλτε φαβορί για υπουργός πολιτικής προστασίας
Είναι ο μόνος που αντιλαμβάνεται το όραμα του Κυριάκου

Η τραγωδία στην Θεσσαλία είναι αποτέλεσμα της ανυπακοής και της αδυναμίας συγκεκριμένων υπουργών για να αντιληφθούν το όραμα του Κυριάκου. Ένα όραμα το οποίο συνδυάζει τον ρηξικέλευθο σχεδιασμό με την λαϊκή σοφία, η οποία καθοδήγησε την επιβίωση των Ελλήνων εδώ και δεκαετίες και συνοψίζεται στην γνωστή φράση: «Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ».

Το απαύγασμα αυτού του συνδυασμού, υλοποιείται στο...

δόγμα Κυριάκου: «112, εκκενώστε»


Δυστυχώς, οι υπουργοί που ανέλαβαν τα κρίσιμα χαρτοφυλάκια εκκένωσης, δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν, πολλώ δε να εφαρμόσουν το «σχέδιο Μητσοτάκη». Βρέχει; Εκκενώστε. Χιονίζει; Εκκενώστε. Κάνει ζέστη; Εκκενώστε. Ακριβαίνει το ρεύμα; Εκκενώστε. Μπαίνουν οι Τούρκοι; Εκκενώστε.

Μόνο ένας Έλληνας φαίνεται να έχει αντιληφθεί το μεγαλειώδες εφεύρημα του ηγέτη μας. Ο Άρης Πορτοσάλτε.

Είναι ο μόνος που είχε το θάρρος να κατονομάσει τους πραγματικούς ενόχους για την τραγωδία στην Θεσσαλία: Τους κατοίκους, οι οποίοι αντί να αλλάξουν χωριό, περιφέρεια, χώρα ίσως και πλανήτη, επέμεναν να ζουν σε περιοχές οι οποίες τελικά πλημμύρισαν.

Μήπως τελικά κακώς ζούσαν εκεί οι άνθρωποι; Μήπως έπρεπε να εκκενωθεί η Θεσσαλία από κατοίκους;

Έπειτα από την σημερινή παρέμβαση του, ο Άρης Πορτοσάλτε καθίσταται ο καταλληλότερος για υπουργός πολιτικής προστασίας και εθνικής εκκένωσης…

Πηγή: newsbreak.gr/ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

 

 

Επιστροφή