Τα τρία σημεία που πρέπει να τσεκάρετε πάντα στο AirBnb που κλείσατε

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τα τρία σημεία που πρέπει να τσεκάρετε πάντα στο AirBnb που κλείσατε
Για να δούμε πόσο καθαρό είναι πραγματικά το δωμάτιό σας;

Η Diana Cruz είναι επαγγελματίας καθαρίστρια Airbnb από τότε που παράτησε τη δουλειά της στο γραφείο πριν από πέντε χρόνια. Τώρα, περνά τις μέρες της φροντίζοντας τα σπίτια να είναι καθαρά και τακτοποιημένα πριν κάνουν check in οι επισκέπτες.

Και ενώ στόχος της είναι να αφήνει πάντα ένα σπίτι αστραφτερό καθαρό, μερικές φορές αυτό δεν συμβαίνει στα άλλα σπίτια. Η ίδια λοιπόν μοιράστηκε τα 3 red flags ή αλλιώς τις τρεις κόκκινες σημαίες που πρέπει να κυματίζουν στο μυαλό σας πως κάτι δεν πάει καλά όταν κάνετε check in σε ένα Airbnb, και γιατί μπορεί να υποδεικνύουν ότι το μέρος σας δεν είναι τόσο καθαρό όσο θα έπρεπε.

Φροντίστε να ελέγξετε τα σεντόνια

Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε αν μυρίζουν καλά ή αν φαίνονται απλά δεν έχουν αλλαχτεί. Τα φρέσκα, καθαρά κλινοσκεπάσματα είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για να εξασφαλιστεί μια υπέροχη διαμονή στην Airbnb. Επίσης συνέστησε στους οικοδεσπότες να έχουν μια ντουλάπα γεμάτη με καθαρά σεντόνια, έτσι ώστε το συνεργείο καθαρισμού, οι καθαριστές/καθαρίστριες να μπορούν να στρώνουν γρήγορα το κρεβάτι με καθαρά σεντόνια χωρίς να περιμένουν το πλυντήριο.

Κοιτάξτε και κάτω από το κρεβάτι

Για μερικούς από εμάς, ο χώρος κάτω από το κρεβάτι είναι για αποθήκευση για πράγματα που τεμπελιάζουμε να τα τακτοποιήσουμε. Αλλά ένα βρώμικο πάτωμα κάτω από το κρεβάτι είναι απαγορευτικό σε ένα Airbnb. Σημαίνει πως δεν μπήκαν καν στον κόπο να σκουπίσουν καλά τον χώρο σας!

Ρίξτε μια ματιά μέσα στο ντους του Airbnb

Τέλος, κατευθυνθείτε προς το μπάνιο για να ελέγξετε το ντους του Airbnb σας,  κάτι που είναι ένα από τα πράγματα στα οποία κάθε καθαρίστρια ή καθαριστής πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή. Για παράδειγμα, αν το ντους έχει τρίχες από τον προηγούμενο επισκέπτη στο σιφόνι, ξεχασμένα σαμπουάν ή κοντίσιονερ στα ράφια, είναι μια καλή ένδειξη ότι το Airbnb πιθανότατα δεν είναι τόσο καθαρό όσο θα έπρεπε...


 

 

Επιστροφή