Πως ένας πολεμικός ανταποκριτής μαστούρωσε από τα ντουμάνια στη Μέση Ανατολή ενώ έκανε ρεπορτάζ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Πως ένας πολεμικός ανταποκριτής μαστούρωσε από τα ντουμάνια στη Μέση Ανατολή ενώ έκανε ρεπορτάζ
Το βίντεο που έγινε viral πριν από μια δεκαετία
Συνέβη στον Κουέντιν Σόμερβιλ του BBC κάπου γύρω στο 2010. Όπως εξηγεί η Washington Post, το κλιπ δεν προβλήθηκε ποτέ, αλλά κοινοποιήθηκε διαδικτυακά στους ακόλουθους του Σόμερβιλ. Το 2014 το κλιπ έγινε viral και προκάλεσε γέλια σε όλο τον κόσμο.

Το κλιπ του Σόμερβιλ που μαστουρώνει άθελά του είναι αστείο και προκαλεί γέλιο. Η Telegraph δημοσιοποίησε την ιστορία στα τέλη του 2014. Υπήρχε επίσης ένα πρωτότυπο tweet και ένα βίντεο στο YouTube, αλλά και αυτά εξαφανίστηκαν.

Οι The Young Turks, ωστόσο, έχουν το βίντεο στο δικό τους κανάλι στο YouTube που χρονολογείται από τον Ιανουάριο του 2015.

Το βίντεο δείχνει τον Σόμερβιλ να στέκεται σε ένα βραχώδες μέρος που μοιάζει με έρημο κάπου αόριστα στη Μέση Ανατολή (χωρίς περισσότερες πληροφορίες πουθενά) με ένα σωρό φλεγόμενα ναρκωτικά πίσω του. Δεν είναι μόνο η κάνναβη, ωστόσο. Όπως λέει ο ίδιος ο Σόμερβιλ, «Πίσω μου καίγονται 8,5 τόνοι ηρωίνης, όπιου, χασίς και άλλων ναρκωτικών».
Μέχρι εκεί, όμως, προτού καταρρεύσει από γέλιο.

Προσπαθεί να φτιάξει τα πράγματα ξανά, λέει στον εικονολήπτη, "Γρήγορα γρήγορα γρήγορα, χρειαζόμαστε μόνο ένα ακόμη", προσπαθεί να πει μια άλλη κουβέντα και τη χάνει ξανά και ξανά. Αν κρίνουμε από τον ήχο των πραγμάτων, ο εικονολήπτης ήταν επίσης κάπως στην ίδια κατάσταση. Εξάλλου, αυτό συμβαίνει αν στέκεστε πολύ κοντά σε ένα σωρό φλεγόμενα ναρκωτικά, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους.

Όπως λέει η Telegraph, ο Σόμερβιλ δημοσίευσε αρχικά το βίντεο ο ίδιος στο διαδίκτυο ως "Χριστουγεννιάτικο γέλιο, εις βάρος μου" μετά από ένα "έτος σφαιρών και αιματοχυσίας".
Και παρόλο που το βίντεο κατέβηκε, ο Σόμερβιλ εξακολουθεί να έχει τη δουλειά του στο BBC μέχρι και σήμερα.

Πηγή: e-daily.gr

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή