Μάριος Ηλιόπουλος: Ο πρώην «κολλητός» του Βαγγέλη Μαρινάκη

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ηλιόπουλος -  Μαρινάκης

Ο Μάριος Ηλιόπουλος μπήκε από σήμερα στη ζωή μας. Ποιος είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει τα ηνία της ΑΕΚ; Τα επιχειρηματικά του επιτεύγματα είναι γνωστά. Το monobala.gr δεν αρκείται σε αυτά για την ενημέρωση σας.

Θα εμβαθύνουμε, θα αποκαλύψουμε άγνωστες ιστορίες σε μία προσπάθεια, όχι απλά να σκιαγραφήσουμε το προφίλ του νέου διοικητικού ηγέτη της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αλλά να μάθετε βασικά στοιχεία της προσωπικότητας του. Και είναι έντονη.

Ο Ηλιόπουλος είναι ο τύπος που θα ήθελαν όλοι στην παρέα τους. Έχει χιούμορ, είναι πολύ απλός με τους φίλους του και «θεότρελος». Με την καλή έννοια. Γι’ αυτό τον γουστάρουν όσοι τον ξέρουν καλά και χάρηκαν στο άκουσμα της σημερινής είδησης.

Ήταν «κολλητός» φίλος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έβγαιναν έξω μαζί και έκαναν διακοπές. Θα παραθέσουμε δύο περιστατικά. Ένα βράδυ, πριν από χρόνια, βρέθηκαν στη Γλυφάδα. Κατά την αποχώρηση τους ο Ηλιόπουλος προσφέρθηκε να οδηγήσει αυτός προκειμένου να κατευθυνθούν προς τον επόμενο προορισμό τους. Ο Μαρινάκης δεν του χάλασε το χατίρι. Έκατσε στην θέση του συνοδηγού γιατί γνώριζε πολύ καλά ότι ο φίλος του είναι φοβερός πιλότος. Το πρόβλημα το είχαν οι άνδρες ασφαλείας του προέδρου του Ολυμπιακού. Ο Ηλιόπουλος πάτησε το γκάζι και χάθηκε… στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Έτρεχαν από πίσω με τις μηχανές οι άλλοι και δεν μπορούσαν να τους φτάσουν. Με τίποτα. Τους βρήκαν στο επόμενο μαγαζί.

«Δεν ξαναμπαίνω σε εσένα…»

Κάποια άλλη στιγμή ο Ηλιόπουλος προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει με ελικόπτερο τον Μαρινάκη από τη Μύκονο στην Αθήνα. Ναι, το νέο αφεντικό της ΑΕΚ, πιλοτάρει τα πάντα. Τον εξιτάρουν η ταχύτητα και ο κίνδυνος. Επιβιβάστηκε λοιπόν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αλλά αυτή η εμπειρία ήταν εντελώς διαφορετική. Μόλις προσγειώθηκαν του είπε: «Με αυτά που έκανες, δεν πρόκειται ποτέ ξανά να ξαναμπώ σε εσένα». Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μάθαμε αλλά προφανώς ο Ηλιόπουλος έκανε πάλι τις «τρέλες» του. Η ρήξη στις σχέσεις των δύο ανδρών χρονολογείται κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου. Κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή λόγο. Εικάζεται πως ο Μαρινάκης τσαντίστηκε με τον Ηλιόπουλο λόγω των καλών σχέσεων που έχει με την κυβέρνηση. Είχε βγει δημόσια πριν από καιρό και στήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί μεσολάβησε υπέρ του σε μία αντιπαράθεση που είχε με ανταγωνίστρια εταιρεία.

Συμπαραστάθηκε μέχρι τέλους στον αδελφό του

Πριν από λίγα χρόνια έχασε τον ένα του αδελφό, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την υγεία του. Μέχρι την τελευταία στιγμή στάθηκε στο πλευρό του, παρέχοντας του κάθε βοήθεια και φροντίδα. Αργότερα έχασε τον πατέρα του. Το γεγονός, όπως ήταν φυσικό τον συγκλόνισε. Από τότε άφησε μούσι και άλλαξε εμφάνιση. Ο Ηλιόπουλος δεν σταμάτησε ποτέ να κυνηγάει στόχους. Είναι πανέξυπνος, δραστήριος όσο δεν παίρνει και υπερκινητικός. Τους κερδίζει όλους με την ωραία «τρέλα» του.

Μικρότερο οικονομικό μέγεθος

Ο Ηλιόπουλος είναι κατώτερου επιπέδου οικονομικά από τον Μελισσανίδη. Το επισημαίνουμε για να μην νομίζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ ότι αγόρασε την ομάδα κάποιος κροίσος. Έχει πάρα πολλά λεφτά αλλά το εγχείρημα που αναλαμβάνει θεωρείται ανώτερο του οικονομικού μεγέθους του. Αυτή είναι και η απορία μερικών ανθρώπων που τον γνωρίζουν για την απόφαση του να εμπλακεί στα διοικητικά της ΑΕΚ. Ο Αλαφούζος, ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης είναι άλλο επίπεδο. Πολύ πιο μεγάλο. Σαφώς πιο ισχυρό. Αναρωτιούνται λοιπόν πως ο Ηλιόπουλος θα μπορέσει, αν χρειαστεί και το αποφασίσει, να «χτυπήσει» το χέρι στο τραπέζι μπροστά στα τρία μεγαθήρια. Όλα αυτά θα τα δούμε εν καιρώ. Ας του ευχηθούμε καλή τύχη στο νέο του εγχείρημα.

Ο Μαρινάκης πάντρεψε τον Ηλιόπουλο!

Σύμφωνα με το dikisports.gr, ο Μάριος Ηλιόπουλος δηλώνει ΑΕΚτσής από τα γεννοφάσκια του.

Πριν την επαγγελματική σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ήταν στενός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Προτού ο κ.Μαρινάκης αγοράσει τον Ολυμπιακό η σχέση των δύο ανδρών έγινε συγγενική.

Το 2003, στη Σαντορίνη, ο νυν ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ήταν κουμπάρος στον γάμο του νυν ιδιοκτήτη της ΑΕΚ!


Πηγή: monobala.gr

 

 

Επιστροφή