Ιωάννα Τούνη: Καταγγέλλει γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία ‑ «Δε με έχει πληρώσει, με έχει πιστολιάσει!»

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ιωάννα Τούνη: Καταγγέλλει δημόσια γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία ‑ «Δε με έχει πληρώσει, με έχει πιστολιάσει!»
Ουπς…

Τα πάνω κάτω κατάφερε κι έφερε η Ιωάννα Τούνη για ακόμα μια φορά στα social media με μια ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Δευτέρας 10/6 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok.


Η γνωστή influencer την ώρα που άραζε στο σπίτι με τους φίλους της και έκαναν μια κουβέντα για τις συνεργασίες τους ρώτησε τον φίλο της, Στιβ, αν έχει φάει ποτέ πιστόλι από εταιρεία που έχει συνεργαστεί κι εκείνος της απάντησε όχι με την ίδια να αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως εκείνη δεν έχει πληρωθεί κι από γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία μάλιστα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη
«Οι εταιρείες που δουλεύω είναι πάρα πολύ καλές, όλοι είναι ένας προς έναν, έχω χρόνια συνεργασίες αλλά ως συνεργάτες και μικρές εταιρείες ακόμα κάνουν τα κουμάντα τους και φυσικά πληρωνόμαστε κανονικά, κόβουμε τα τιμολόγιά μας, τα πάντα. Βέβαια, υπάρχει μόνο ένας που δε με έχει πληρώσει και με έχει πιστολιάσει, είπα στα παιδιά το όνομα, σε εσάς δε θα το πω θα σας αφήσω να μαντέψετε, δε θα σας πω ποτέ βέβαια, αλλά θα σας αφήσω να μαντέψετε», δήλωσε χαρακτηριστικά στο βίντεο αφήνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να μαντεύουν κάτω στα σχόλια.

@j.touni Οι μεταμεσονύχτιες ιστορίες των influencers ???? Εσύ απο ποιον μεγαλοεπιχειρηματία λες οτι έφαγα το ένα και μοναδικό «πιστόλι» της ζωής μου? (Ενώ όλες οι μικρότερες εταιρίες εξοφλούν πάντοτε κανονικά τα τιμολόγια μας και ειναι ΑΨΟΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ❤️????????) @Steve.89_ @Ntorisilektra @Johnkep ♬ original sound - Ioanna Touni

Υπενθυμίζουμε πως στο παρελθόν είχε διαρρεύσει ο τιμοκατάλογος της Ιωάννας Τούνη για τα social media, δηλαδή πόσο χρεώνει τις εταιρείες που συνεργάζεται για ένα post ή story με το προϊόν τους. Τιμές που σε κάποιους φαίνονται εξωπραγματικές για τα δεδομένα της εποχής θα έλεγε κανείς που όμως κάπως τροποποιήθηκαν - προς όφελός της φυσικά - από τη στιγμή που έγινε μανούλα. 

 

Επιστροφή