"Τσου" ρε Λάκη, πάλι θα... δείρεις ?

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

- Απ.Γκλέτσος: Αν ήμουν στο στούντιο δεν θα έβγαινε ζωντανός ο Κασιδιάρης!
- Οι ΜΜΕδες χρησιμοποιούν και την κουτσή Μαρία να κάνει πομπώδεις δηλώσεις για το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 θέλοντας να βγάλουν από πρώτο θέμα το περιστατικό της Παιανίας...

- Μποϊκοτάζ στα ΜΜΕ και «αθώωση» Κασιδιάρη για τον ξυλοδαρμό

- Στη Λιάνα Κανέλλη επιρρίπτει την ευθύνη η Χρυσή Αυγή, που στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «αποκλεισμό» και «βρώμικο παιχνίδι» από τα ΜΜΕ.

Ο δήμαρχος Στυλίδας, μίλησε ακόμα για τον ξάδερφό του, που εξελέγη βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, για τον οποίο είπε πως ''δυστυχώς έχει το ίδιο όνομα με εμένα'' - Δείτε το βίντεο...

Ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, τόνισε ότι αν ήταν στο στούντιο του ΑΝΤ1 στο επεισόδιο του Κασιδιάρη με την Κανέλλη θα είχαν... άσχημα ξεμπερδέματα!

«Θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα, κάποιος δεν θα έβγαινε ζωντανός από εδώ μέσα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μιλώντας για το επεισόδιο που έγινε με τον Ηλία Κασιδιάρη,  

Παράλληλα, προέτρεψε τις αρχές να πάρουν τον Κασιδιάρη και να τον βάλουν στο ψυχιατρείο! Όσον αφορά τον ξάδερφό του που είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής, είπε «δυστυχώς έχει το ίδιο όνομα με εμένα»!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:Μποϊκοτάζ στα ΜΜΕ και «αθώωση» Κασιδιάρη για τον ξυλοδαρμό

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της δεν γίνεται καν λόγος και το πέταγμα νερού στη Ρ. Δούρου

Στη Λιάνα Κανέλλη επιρρίπτει την ευθύνη για τον ξυλοδαρμό της στον «τηλεοπτικό αέρα» από τον Ηλία Κασιδιάρη η Χρυσή Αυγή, που στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «αποκλεισμό» και «βρώμικο παιχνίδι» από τα ΜΜΕ.

Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε μάλιστα μποϊκοτάζ στα ΜΜΕ, τονίζοντας ότι δεν τα χρειάζεται έχοντας στο πλευρό της μισό εκατ. ψηφοφόρους.

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της δεν γίνεται καν λόγος και το πέταγμα νερού στη Ρ. Δούρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πριν αναφερθούμε σε αυτό, ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν, τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε.

Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεωκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας!
Εμπάργκο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις συνεντεύξεις και παρουσίες των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά σύστημα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ήταν εχθρικοί απέναντί μας και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, όχι αντικειμενικά να πράξουν την αποστολή τους, που είναι η ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αλλά να κάνουν προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως λοιπόν έκαναν επί τόσα χρόνια να μιλούν για εμάς χωρίς εμάς και να μας συκοφαντούν, χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα της απαντήσεως, έτσι ας συνεχίσουν και τώρα, την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου 2012.

Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας απρόκλητα τον στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων. Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «πουσταριά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον αγώνα της για ένα δυνατό εθνικιστικό κίνημα εναντίον όλων και φυσικά εναντίον των ορφανών του Μαρξ, που κυριαρχούν στα κανάλια και παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας. Εάν θέλετε να καταδικάσουμε τον συναγωνιστή μας για την πράγματι ατυχή στιγμή, καταδικάστε και εσείς πρώτα τις ύβρεις και την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη, αλλιώς δεν είστε τίποτε άλλο από θλιβεροί υποκριτές σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άξιος ο μισθός σας!

Στις 17 Ιουνίου θα μιλήσει ο λαός και αυτός θα κρίνει…

 

 

Επιστροφή