Ο "έρωτας" του Γρεβενιώτη με τα Τρίκαλα και τον Τρικαλινό... γαλατά !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...

- Αγαπάει τόσο πολύ τα Τρίκαλα που... έρχεται μόνον όταν υπάρχει το... "λιλί".


- Η διοίκηση των Τρικάλων  διαβάζουμε στο sportrikala.gr συνεχίζει να επιθυμεί την πρόσληψη του Γρεβενιώτη στη θέση του προπονητή αλλά αυτός (ο Βαζακουί) κάνει... "Ντρίμπλες" στον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Συγκεκριμένα γράφει:
"Το είχαμε γράψει και προ ολίγων ημερών ότι ο Γιώργος Βαζάκας αποτελούσε και αποτελεί διακαή πόθο του Χρήστου Ζαχόπουλου για την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων.

Ωστόσο, με βάση τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα, η διοίκηση θέλει, αλλά μάλλον δεν μπορεί να φέρει το Γρεβενιώτη και πάλι στα Τρίκαλα.

Ο τελευταίος αγαπάει την πόλη, καθώς εδώ έχει πολλούς φίλους και θα ήθελε να έρθει στην ομάδα, αλλά υπό κάποιες προυποθέσεις, τις οποίες δε βλέπει την παρούσα χρονική στιγμή, όπως για παράδειγμα την ικανοποίηση των προσωπικών οικονομικών απαιτήσεων, αλλά και την απόκτηση ενός κορμού έμπειρων πρωτοκλασάτων παικτών, με τους οποίους τα Τρίκαλα θα κάνουν τη διαφορά στο νέο πρωτάθλημα."


Οι καιροί που τα "μπικικίνια" έπεφταν στα "γκαβά" έχουν περάσει ανεπιστεπτί.


Επί "γαλατά" αν και οι σχέσεις τους πέρασαν από μύρια κύματα, ερχόταν με "κλειστά τα μάτια" επειδή... τον αγαπούσε πολύ, κι αυτόν και την οικογένειά του.

Μάλλον τον Ζαχόπουλο δεν τον αγαπάει...

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...

http://www.goaltrikala.gr/index.php

http://fatsimaremag.blogspot.gr/2010/06/fatsimare_24.html


 

 

Επιστροφή