Άκης: "Το κλειδί της πόλης των Τρικάλων τo έδωσα στο ΠΑΣΟΚ" !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Άκης:

Κόλπο γκρόσο του Τσοχατζόπουλου μέσα από την φυλακή. Έξαλλος o Ταμήλος. Σε αμηχανία Δήμαρχος Λάππας και λοιποί Τρικαλινοί ΠαΣόκοι, ψύχραιμος, έως αδιάφορος για το "θέμα" ο Βαβύλης

 "Το κλειδί της πόλης των Τρικάλων τo έδωσα στο ΠΑΣΟΚ" !

Αυτό θα ισχυριστεί σύμφωνα με πληροφορίες κύκλων του fatsimare.gr, ο προφυλακισμένος πρώην Υπουργός.

Όπως γράφει το συνήθως πολύ καλά πληροφορημένο olympia:

Το τελευταίο του χαρτί πριν από την …αλήθεια, ετοιμάζεται να παίξει ο Άκης. Εξοργισμένος μετά την κατάθεση Ζήγρα που αθώωσε όλο το πράσινο σύστημα, σταυρώνοντας την οικογένεια του, είναι αποφασισμένος να κάνει την προτελευταία προειδοποίηση στην προηγούμενη ηγεσία του σοσιαληστικού κινήματος.

Τι θα κάνει; Θα ισχυριστεί ότι τα “μαύρα” λεφτά, κατέληξαν στα κομματικά ταμεία του ΠΑΣΟΚ!
Το ίδιο και για το κλειδί της πόλης των Τρικάλων που του έδωσε ο τότε Δήμαρχος Γιώργος Σπαθής

Αυτό βεβαίως προϋποθέτει την παραδοχή από μέρους του ότι έγινε διαμετακομιστής μαύρου χρήματος, όχι όμως για όλα τα ποσά για τα οποία τον κατηγορούν. Ο κλαυσίγελος μάλιστα είναι ότι σκέφτεται να ισχυριστεί πως παρέλαβε το συμβολικό ποσό του …Ενός εκατομμυρίου! Για να ταυτιστεί δηλαδή με τον άλλον μεγάλο σοσιαληστή, τον Θόδωρο Τσουκάτο!


Για το κλειδί της πόλης των Τρικάλων:


Σε ότι αφορά το κλειδί της πόλης των Τρικάλων που του είχε δοθεί για μια ανταλλαγή οικοπέδων του Άμυνας και του Δήμου, αλλά και για να γίνουν κάποια... ρουσφέτια, (250 κατά τον Αντιδήμαρχο Σπανό, κυρίως μεταθέσεις)  ο κύριος Τσοχατζόπουλος προτίθεται να ακολουθήσει την ίδια γραμμή.

Να πεί δηλαδή ότι το παρέδωσε στα κεντρικά του κινήματος.
Πληροφορίες (καλά διασταυρωμένες) αναφέρουν πως αυτό αναμένεται να σημάνει νέο κύκλο αντιπαραθέσεων μεταξύ Ταμήλου και της ΠαΣοκικής δημοτικής Αρχής.

Ιστορική φωτο...

Ο τέως δήμαρχος και νυν βουλευτής της Ν.Δ. θα καλέσει τον κ Λάππα να πάει ο ίδιος στην Ιπποκράτους να το πάρει, ο Δήμαρχος σκέπτεται να προτείνει να πάει να το πάρει ο... Σπανός, ενώ κάποια στιγμή ακούστηκε και το όνομα της Χρύσας Ντιντή (που τα  έχει καλά με όλο τον κομματικό μηχανισμό) αλλά η πρόταση απερρίφθη μετά απο παρέμβαση του μελλοντικού Αντιδημάρχου Τάσου Κατσιάνη

Προβληματισμός λοιπόν στο τοπικό ΠαΣοκ για την τακτική και την διαδικασία που θα ακολουθηθεί για να επιστρέψει το κλειδί της πόλης στο Δημαρχείο στην περίπτωση που όντως αυτό έχει παραδοθεί στην Ιπποκράτους. Αναμένουμε και θα επανέλθουμε με νεότερα.

Σε ότι αφορά την περίπτωση Τσουκάτου τώρα:


Έγκριτος νομικός με τον οποίον μιλήσαμε, ( διαβάζουμε στο olympia.gr) μας επιβεβαίωσε ότι αυτή η αλλαγή πλεύσεως δεν είναι καθόλου κωμική, αφού η εξοργιστική υπόθεση Τσουκάτου αποτελεί νομικό δεδικασμένο ενδεικτικό της σαπίλας του πολιτικού συστήματος.

Σε ποιά πολιτισμένη ή ακόμα και απολίτιστη χώρα του πλανήτη, θα βρισκόταν “Τσουκάτος” με την βαλίτσα στο χέρι και θα αθωωνόταν επειδή ισχυρίστηκε ότι την παρέδωσε στο κομματικό ταμείο; Χωρίς μάλιστα επαρκή αποδεικτικά στοιχεία;

Ήδη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Άκης έχει κοινοποιήσει το φιρμάνι στους ενδιαφερομένους και οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ή το κόλπο θα πιάσει και ο Άκης θα φτερουγίσει, μαζί του και το πολιτικό σύστημα (με ελικόπτερα), ή θα φάει “πόρτα” οπότε το σύστημα Σημίτη – Παπανδρέου θα εύχεται να επαναληφθεί η ιστορία (του Κουτσόγιωργα).


Κράτα το

Πηγή: Πληροφορίες από olympia.gr

 

 

Επιστροφή