Τι γράψανε τα λαμόγια και δεν έγραψε το fatsimare...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τι γράψανε τα λαμόγια και δεν έγραψε το fatsimare...

Ο συνεργάτης "σκί του Μπουζαλή" σχολιάζει την τοπική επικαιρότητα.


ΕΙΔΗΣΑΡΑ 1
Θανάσης Βλάχος και «Ανεξάρτητοι Έλληνες» αρωγός για την παραμονή της ΔΟΥ Καλαμπάκας  
Την στήριξη του στον αγώνα της τοπικής κοινωνίας για την παραμονή της ΔΟΥ στην Καλαμπάκα παρείχε έμπρακτα ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων


========================

ΕΙΔΗΣΑΡΑ 2
Ιωάννης Σακελλαρίου «Όραμα να γίνει πρότυπο το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας»========================

ΕΙΔΗΣΑΡΑ 3
Συνελήφθη 30χρονος Τρικαλινός για ναρκωτικά========================

ΕΙΔΗΣΑΡΑ 4

Τρικαλινός, πήδηξε την μάντρα για να μπεί μέσα στο τρελλάδικο του Οικονόμου !
Για το fatsimare

To σκλι του ΜπουζαλήΥΓ:


Γιόρταζα χθες και έλαβα ένα μήνυμα...:Μήνυμα από τον Φιλοζωϊκό Σύλλογο Τρικάλων «Ο Άργος»

Τα ζώα

Έχουν ΖΩΗ.

Έχουν ΨΥΧΗ.

Έχουν ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

Έχουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ τους.

Έχουν την ΘΕΣΗ τους μέσα στη φύση.

Έχουν την ΘΕΣΗ τους μέσα στην ανθρώπινη κοινωνία, στους χώρους ανάπτυξης της ανθρώπινης δραστηριότητας, στους χώρους διαβίωσης του ανθρώπου, επαγγελματικούς και οικογενειακούς, για ποικίλους σκοπούς  και αιτίες, οι οποίοι σκοποί και οι οποίες αιτίες εξυπηρετούν πάντοτε και σταθερά αυτόν (τον άνθρωπο).

Έχουν όμως την ανθρώπινη ΦΡΟΝΤΙΔΑ για τις στοιχειώδεις έστω ανάγκες, ενός έμβιου όντος;

Έχουν την ανθρώπινη ΑΡΩΓΗ για την αντιμετώπιση των δυσχερειών που η έλλειψη ανάλογης υποδομής σε συνδυασμό με την έλλειψη ανθρώπινης ευαισθησίας αλλά και γνώσης για βασικά και απλά θέματα, δημιουργούνται σε βάρος τους;

Έχουν την ανθρώπινη ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ που θα οδηγήσει στην παροχή βοήθειας και φροντίδας προς το έμβιο ον που υποφέρει;

Φίλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ:

Στα ΖΩΑ αναφερόμαστε.

Στα ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ με τα αθώα μάτια που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εμάς, είτε με την μορφή επαγγελματία (π.χ. ως φύλακας, κυνηγός, οδηγός, αστυνομικός κ.α.) είτε με τη μορφή του φίλου που βρίσκεται συνέχεια δίπλα μας χωρίς αιτήματα και χωρίς διεκδικήσεις.

Στα ΟΝΤΑ που ο ανθρώπινος ΝΟΜΟΣ εντάσσει ανάμεσα μας με επιτακτικές διατάξεις αλλά που ο άνθρωπος, ενίοτε, δεν τα αποδέχεται.

Φίλοι ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ αδυνατεί να τα περιθάλψει, αδυνατεί να τα διαθρέψει, αδυνατεί να τα φροντίσει , αδυνατεί να παράσχει στέγη σε όλα τα ζώα της πόλης και της περιφέρειας του.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ όμως εσείς, φιλοξενώντας αδέσποτα στην αυλή σας ή στο διαμέρισμα σας  με ελάχιστο οικονομικό κόστος (με το  περίσσευμα της δικής σας τροφής).

ΜΠΟΡΕΙΤΕ  εσείς, επιδεικνύοντας ενδιαφέρον για ένα ζώο που κείτεται κάπου πληγωμένο ή άρρωστο.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ εσείς, καταγγέλλοντας κάθε άδικη και άνισης έκβασης για αυτά τα ανίσχυρα και μη έχοντα φωνή διαμαρτυρίας πλάσματα, πράξη προς κάθε κατεύθυνση ή φορέα.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ εσείς, μη εγκαταλείποντας το ζώο σας στο δρόμο, όταν απαιτηθεί η απομάκρυνσή σας από την πόλη

ΜΠΟΡΕΙΤΕ εσείς, παρέχοντας την οποιασδήποτε μορφής προσφορά σας  (πληροφορίες, φιλοξενία ή προσωρινή φροντίδα ζώων, συμμετοχή στη αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών) στην προσπάθεια που ο “ΆΡΓΟΣ”  καταβάλλει καθημερινά μόνο με τους Εθελοντές-Μέλη του, χωρίς ειδικούς ή εκπαιδευμένους υπαλλήλους, προκειμένου η Πόλη μας να μη θεωρείται εάν όχι η πρώτη, οπωσδήποτε όμως μεταξύ των πρώτων στον ελλαδικό χώρο, που δεν φροντίζει επαρκώς τα αδέσποτα ζώα της, μολονότι ο Δήμος μας εντάχθηκε από τους πρώτους στο ''Πρόγραμμα Αντιμετώπισης Αδέσποτων''

ΜΠΟΡΕΙΤΕ εσείς να αναστρέψετε την ισχύουσα άποψη ότι οι Τρικαλινοί πολίτες κακοποιούν τα ζώα τους και να προσδώσετε σε εαυτούς  και στη Πόλη το κύρος και τον χαρακτήρα που προσδίδεται σε μια κοινωνία και στον πολιτισμό ενός Λαού, από την ΚΑΛΗ συμπεριφορά του προς τα ΖΩΑ.-

ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ «Ο ΆΡΓΟΣ»
Το Δ.Σ του Συλλόγου

 

 

Επιστροφή