Μια Τρικαλινή πολιτικός στην... πόλη της

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Μια Τρικαλινή πολιτικός στην... πόλη της

Η Έλενα κατάγεται από την Πύλη, έχει στενούς δεσμούς με την πόλη μας και την επισκέπτεται συχνά. Έτσι τις μέρες των εορτών  επισκέφθηκε για ακόμη μία φορά τα πάτρια εδάφη και  είχε την ευκαιρία να δει φίλους και συγγενείς.

Η Έλενα Μάντζιου - Κοτρολού  είναι εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ,  και υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.



Φυσικά επισκέφθηκε και τον Μύλο των ξωτικών που της έκανε σπουδαία εντύπωση, μάλιστα μας εκμυστηρεύτηκε πως θα προτείνει να γίνει κάτι ανάλογο και στο Αγρίνιο σε συνάντηση που θα έχει με τους εκεί φορείς...

Στο δείπνο που είχε σε γνωστή ταβέρνα της πόλης με την παλιά φρουρά, τον τέως δήμαρχο Κώστα Παπαστεργίου που είναι φίλος και συμμαθητής του πατέρα της και τον νονό Σπύρο Μπονώτη είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα πολιτικές εξελίξεις στον νομό για τις οποίες έδειξε... έντονο ενδιαφέρον ! ( Λέτε να... αλλάξει και εκλογική περιφέρεια; Λίγο δύσκολο καθώς στο Αγρίνιο όπου ζεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά διεκδικεί με αξιώσεις μία έδρα της Νέας Δημοκρατίας στη βουλή)


Την παραμονή Χριστουγέννων βρέθηκε για Ρεβεγιόν στην Αράχωβα  όπου και συναντήθηκε με τον Άσσο του Ολυμπιακού Άριελ Ιμπαγάσα, σε γνωστό κοσμικό κέντρο. Η κ. Μάντζιου φωτογραφήθηκε με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και σύμφωνα με πληροφορίες μας έμεινε άφωνη από την συμπεριφορά του Άριελ  που ήταν ευγενέστατη.

Όχι, ο σύζυγος της κ.Κοτρολού Λάμπρος γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα δεν φωτογραφήθηκε με τον Άσσο του Ολυμπιακού…


http://www.elenakotrolou.gr/



 

 

Επιστροφή