Ταμήλος: "Όταν έχει ζόρια το κράτος διοχετεύει λίστες" !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ταμήλος:

ΣΔΟΕ ψάχνει Ζιώγκο και Ταμήλο  - Στη λίστα του ΣΔΟΕ δυο Τρικαλινοί πρώην δήμαρχοι

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» ο έλεγχος γίνεται διότι από τα «πόθεν έσχες» προκύπτουν ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.


Ζιώγκος: Ανώνυμη η αναφορά
Η ανώνυμη καταγγελία στο ΣΔΟΕ έγινε σύμφωνα με τον πρώην Δήμαρχο από την νέα δημοτική αρχή Φαρκαδόνας

Έργα που απεντάχθησαν από προγράμματα, έγιναν με ανάθεση, αυτό ψάχνουν, το ΣΔΟΕ δεν ασχολήθηκε, μάλλον η υπόθεση μπήκε στο αρχείο είπε ο κ. Ζιώγκος πριν λίγο στο ράδιο ζυγός

Ταμήλος: Έχω ελεγχθεί πολλές φορές από το ΣΔΟΕ, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, ας ξανάρθει...

Μιλώντας ο κ Ταμήλος  επίσης στο ράδιο ζυγός  είπε για το θέμα ότι "όταν έχει ζόρια το κράτος διοχετεύει λίστες, λίστες που έχουν πουληθεί στα ΜΜΕ από υπαλλήλους του ΣΔΟΕ !"...

Τι έχει εντοπίσει το ΣΔΟΕ:

Από τους μέχρι στιγμής φορολογικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ έχουν εντοπισθεί εικονικά τιμολόγια αξίας εκατομμυρίων ευρώ στις συναλλαγές δέκα δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών με ιδιώτες, έχουν καταλογισθεί πρόστιμα και προσαυξήσεις και έχει ζητηθεί το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών αιρετών προσώπων και υπαλλήλων που εμπλέκονται στην οικονομική διαχείριση των επιχειρήσεων.

Μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή και παράνομο πλουτισμό με απευθείας αναθέσεις έργων, εικονικές εργολαβίες, υπερτιμολογήσεις για έργα, κάλυψη υποθέσεων φοροκλοπής από ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις της περιοχής, έκδοση πλαστών και εικονικών τιμολογίων, πλασματικά τιμήματα από μεταβιβάσεις ακινήτων σε ιδιώτες και παράνομη διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων.

H οικονομική διαχείριση των δημοτικών  επιχειρήσεων περνά επιτέλους, έστω και εκ των υστέρων  από κόσκινο...

 

 

Επιστροφή