Ο "μυστικός δείπνος" στο "Δεσποτικό"

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο


Την ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Τρίκαλα επέλεξε να περάσει τις γιορτινές μέρες των απόκρεω η Έλενα  Μάντζιου - Κοτρολού με τον σύζυγό της Λάμπρο.

Η Έλενα, Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ,  και υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας είχε την ευκαιρία να δει πολιτικούς φίλους της στην πόλη μας και είχε μια πολύ εποικοδομητική επαφή μαζί τους.

Σε δείπνο που παρέθεσε στην ταβέρνα "To Δεσποτικό" προσκεκλημένοι ήταν οι βουλευτές Μιχάλης Ταμήλος και Ηλίας Βλαχογιάννης με τις συζύγους τους Στέλλα και Σούλα, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Τάκης Παζαϊτης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Μουζακιάρης επίσης με τις συζύγους τους,  η πολιτευτής Ζέφη Νικολάου και ο πρώην πολιτευτής της Ν.Δ. Γιώργος Πουλιανίτης.


Στα... πεταχτά και στον "καφέ", είδε και τους Κώστα Σκρέκα και Νίκο Λέγκα !


Όπως θα προσέξατε άπαντες οι προσκεκλημένοι είναι "εξ οφίτσιο" σύνεδροι στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας όπου η Έλενα θα διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή της στην Πολιτική Επιτροπή...


Μάλλον με... βάση τα Τρίκαλα βάζει πλώρη για μια θέση στα όργανα της Συγγρού η Έλενα...
Με φίλους το βράδυ του Σαββάτου δεν παρέλειψε να ρίξει  και τις... φιγούρες της στην πίστα της disco " Troika " όπου κα έδειξε ότι τα καταφέρνει πολύ καλά και στον χορό...

 

 

Επιστροφή