Επίθεση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε Γιώργο Οικονόμου

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Επίθεση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε Γιώργο Οικονόμου

" Για την συντονισμένη αήθη επίθεση των καινούργιων συνεργατών, θά ήθελα νά δηλώσω ότι έχουν μιά άλλη άποψη γιά τήν Δημοκρατία αλλά καί τόν δημόσιο διάλογο.
Δεν θά τούς παρακολουθήσω στόν απόλυτο κατήφορο." απαντά ο Γιώργος Οικονόμου μέσω της σελίδας του στο facebook


Το δελτίο τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

 "Μετά τις ακατανόητες, ομιχλώδεις, ψευτοκουλτουριάρικες τοποθετήσεις του στο facebook για την οικονομική κρίση, βάσει των οποίων φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από το ΠΑΣΟΚ της μίζας και της ρεμούλας ,ο παραλίγο βουλευτής-δόξα τω Θεώ δεν το είδαμε κι αυτό!!!

- Γιωργάκης Οικονόμου επιτίθεται με ένα ειρωνικό και βλακώδες σχόλιο στην σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποκρύπτοντας σκοπίμως το ότι έγινε για το καυτό θέμα της Κύπρου.


 Ο Γιωργάκης Οικονόμου, ακόμη ένας πλούσιος γόνος που είδε την πολιτική σαν χόμπι και ένα ακόμη σίγουρο παχυλό μηνιάτικο και όχι σαν προσφορά, από τα όσα κατά καιρούς ασυνάρτητα γράφει φαίνεται ότι έχει καθίσει δίπλα σε "καλό" δάσκαλο.

Είναι γνωστά τα πλουσιοπάροχα τραπεζώματα του "Πατριάρχη" και της Σούλας - για μια θεσούλα - Μερεντίτη στον αρχιτέκτονα της οικονομικής καταστροφής Κώστα Σημίτη όποτε έρχεται στα Τρίκαλα.

 Δεν ξεχνάμε επίσης την χυδαία επίθεση-πάλι μέσω facebook-της συζύγου του Βασίλκας που χαρακτήριζε "ζώα" και "αγράμματο όχλο" τον λαό που αγωνιζόταν στο Σύνταγμα ή διέκοπτε την τηλεοπτική εμφάνιση της Σούλας, η οποία χαλαρή και ξυπόλητη σαν να ήταν σε παραλία παπαγάλιζε το γνωστό μνημονιακό παραμυθάκι όταν ψήφιζε με τα δυο χέρια τα μέτρα υποταγής, φτώχειας και πείνας.

 Γιωργάκη έχασες την έδρα σου, στενοχωρήθηκες, σε καταλαβαίνουμε .Όμως το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Λιγότερα τα λόγια σου για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..."

       
 Εκ μέρους της συντονιστική επιτροπής
              ν. Τρικάλων  του κινήματος
                                                                                                  
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»
 

 

 

Επιστροφή